Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Buzás Andris...

Szerintetek Buzás Andris (youtuber) meleg?

Figyelt kérdés

#YouTuber #buzás andrás
2021. jan. 5. 03:00
1 2
 1/20 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
69%

Nagyon jó kérdés. Anno említette, hogy valami csajjal volt az első randija, de hogy...aztán.

Vagy nagyon feminimim srác, vagy meleg, esetleg bi? Nehéz eldönteni.

De ettől függetlenül, a férjemmel ő a kedvenc meleg-youtuberünk, így van elkönyvelve, imádjuk a basic-bi*h dolgait, meg kis aranyos "lájtos" videókat csinál, és cuki ahogy kritizálja magát már ott helyben, hogy valamit pl. túldramatizál.

Na szóval, nem tudom. Volt már ismerősöm, aki nagyon feminim volt, lányokkal barátkozott csak, olyan munkája is lett, és amúgy meg kiváló férj :D

Igazából mindegy, imádjuk, pedig nála idősebbek vagyunk :D

2021. jan. 5. 03:21
 2/20 anonim ***** válasza:
28%
Már neve is elárulja hogy meleg.
2021. jan. 5. 17:50
 3/20 A kérdező kommentje:

Nekem is az az érzésem, hogy szereti a saját nemét (is). Egyszer valamelyik videójában bevallotta, hogy ellopta a telefonját annak a személynek aki tetszik neki. Egyszer sem hangzott el, hogy lány vagy csajszi, nagyon kendőzte a dolgot. Amúgy aranyos fiú, én is kedvelem :)

Köszönöm szépen a válaszokat, tőlem mentem a zöld pipák de nem értem ki jön még ide is lepontozni. Itt csak két válaszadó van, egymást nem pontozhattátok le ennyire. Mióta új rendszer van az oldalon, már utálok válaszokat adni mert úgyis valakik lepontoznak mindegy miért, utálok lassan már kérdéseket is kiírni mert a jó szándékú hozzászólóimat is lepontozzák. Siralmas!

2021. jan. 5. 18:58
 4/20 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
72%

Most neztuk meg a sminkes, uj videojat.

Az hogy sminkel, eleg ...hat ertitek. Kozbe mindent olyan hetero fiukent fog meg, ilyesmi.

Nem tudom hova tenni.

M1, imadjuk 😁

2021. jan. 5. 22:24
 5/20 anonim ***** válasza:
92%
Nem mintha számítana, de elég egyértelműen igen
2021. jan. 6. 17:08
 6/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem ismerem, de engem nem érdekkel hogy meleg e vagy sem ha olyan tartalmat csinal :D
2021. jan. 19. 18:08
 7/20 anonim ***** válasza:
86%
Tuti. Ezért is van annyira jóban Marisékkal.
2021. jan. 21. 16:54
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
igen, szerintem is meleg
2021. jan. 21. 17:40
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen meleg vagy bi lehet szerintem.

Amúgy én szeretem a videót, csak néha kicsit látszik, hogy erőltet dolgokat, de amikor spontán tud maradni akkor jó fej.

2021. febr. 9. 00:33
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én is gondolkoztam rajta már, de amint ezt a mondatot kiejtette, biztos lettem benne.

2021. febr. 14. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!