Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kit érdemes követni? Vagy kit...

Kit érdemes követni? Vagy kit nem?

Figyelt kérdés

Tudtok esetleg olyan bloggert/vloggert ajánlani, akit érdes követni, akar youtube-on, akar instagram-on?

Esetleg van olyat, akit mindenképp kerüljek?

Leírnátok, hogy miért kövessem, vagy ne kövessem az illetőt?

2020. dec. 18. 19:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
29%

Amúgy ezt magyarázza már el nekem valaki, mert tényleg nem értem, őszintén.

Ennek mégis mi értelme van, hogy "követni valakit"? Ez miért fontos, vagy ebben mi a jó? Ez most valami új divat? Egykét ilyen "követendőt" megnéztem kíváncsiságból az utóbbi időben, mást nem tapasztaltam azon kívül hogy az agysejtjeim elkezdtek pusztulni. Mégis miért ilyen fontos bárkinek hogy agyhalott embereket, akik még csak nem is tettek le semmit az asztalra, kövessenek? Minek? Mire fel? Ennyire unalmas az élet?

Komolyan magyarázza már el valaki mert tényleg nem vagyok képben és lehet bennem van a baj...

2020. dec. 18. 21:53
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Bish Bharbie-t érdemes követni! Imádom!!!
2020. dec. 18. 22:09
 13/13 anonim válasza:
58%
Rozsegross🤗
2020. dec. 20. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!