Mi a véleményetek iann Dior-ról és Lil Mosey-ról, valamint a zenéikről és a zenei munkásságukról?
Lil Mosey-t szeretem szerintem elég catchy számai vannak.
A másikat nem igazán ismerem.
Iann Diornak van par jo szama, viszont Lil Mosey nem tobb mint egy mumble rapper, nezzetek meg ezt, es latni fogjatok h nem nagy szam a pali
Lil Mosey-t úgy utálom, ahogy van. Egy tizenéves nyikhaj, aki k.rvákról meg drogokról rappelget, de fogadjunk, hogy még 15 évesen se tudta, hogy mi a különbség férfi és nő között, nem is látott még nőt, max akkor, amikor az anyját megleste fürdés közben. Ráadásul csak klippekben van "jó" hangja, élőbe egy kis f. s.
Diort kedvelem, jó kis számai vannak, és ráadásul nem vágja át az embereket. Mert több insta live-ban is elmondta, hogy azért szokott drogokról meg nőkről énekelni, mert a mai fiatalságot sajnos csak ilyen számokkal lehet megfogni, és nem gondolja, hogy huszonakárhány évesen ő meg tudná fogni az idősek korosztalyt a zenéivel.
#7 Az lehet hogy igaz, hogy 1 ilyen alapján túlzás megítélni valakit. De az XXL egy nagyon nagy dolog, rengetegen figyelik. Ha valakinek egy ilyen alkalomra ennyi telik, ennyire veszi komolyan. akkor mit várnánk tőle máskor? És nyilván a freestyle nem azt jelenti ebben a kontextusban hogy helyben találnák ki a szöveget, lett volna lehetősége felkészülni és nem beégetni magát. Nyilván senki nem várja hogy Dababy, Megan, Tierra vagy Cordae szintjén tudjon rappelni, de ez kifejezetten gáz volt.
Nekem mondjuk ettől függetlenül sem tetszik a zenéje. Szövegileg nulla, az beatek amiket használ teljesen átlagos, mainstream, generic cuccok. Dallamos és ennyi. De az biztos hogy nagyon sok embernek az XXL volt a legjelentősebb benyomás, és ezek után nem csodálom ha nem sietnek meghallgatni a zenéjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!