A Dior Poison Girl parfüm jó illat?
Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 11:17
1/5 anonim válasza:
Nekem már jó ideje izgatja a fantáziám, de sajnos ebben az időszakban macerás próbálni, kis mintám pedig még nincs belőle, pedig nagyon érdekelne.
Szeretem az édes, fűszeres illatokat. Páran a Black Opiumhoz hasonlítják, amit nagyon szeretek téli/őszi időszakban. Na, annak olyan illata van, mint a világ legfinomabb vaníliás sütijének, az édessége ellenére pedig elég testes és határozott.
2/5 A kérdező kommentje:
Én is nagyon szeretem az ilyen jellegű illatokat. :) A Black Opiumot mondjuk nem érzem teljesen magaménak, de megértem a rajongást. Ha valakinek van még valami jó tippje, szívesen fogadom. :D A Poison Girl-ön meg gondolkodom, hogy megrendeljem-e, bár így látatlanban kicsit necces, de az összetevők alapján jó lehet nagyon.
2020. nov. 25. 12:08
3/5 anonim válasza:
Kinek mi. Én néha szívesen elszagolgatom, de magamon baromi erős lenne, nem az én illatom. Picit nekem olyan karácsony illata van amúgy. De érdekes választás, az biztos, hogy karakteres.
4/5 anonim válasza:
Nekem volt ilyen parfümöm, hát nem szerettem egyáltalán. Zavaró, tolakodó illat erősen édes köntösben.
5/5 A kérdező kommentje:
Ja, én is vettem azóta. :D Szerintem kellemes amúgy, szokásos cukros lötty, de néha jól esik.
2020. dec. 28. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!