Radics Peti elvált a feleségétől ? Mi volt ennek az oka?
Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 16:41
11/16 anonim válasza:
Egyébként én nem tudom miért érzi bárki is úgy, hogy neki ezt közölnie kellene. Csak mert sokan követik és kíváncsiskodnak? Pardon?
12/16 anonim válasza:
Eleve azt nem értem, hogy ennek a csajnak hogy volt hozzá gusztusa.
13/16 anonim válasza:
Azért mert valaki Neked nem tetszik Kedves előző, még nem jelenti azt, hogy másnak is undorodnia kell tőle.
Szerintem sok kisfiú elbújhat mellette akik olyan nagyra vannak magukkal a tükörben. Peti egy intelligens, céltudatos férfi, akinek van jelleme, stílusa és számomra nagyon szexi ez a metalhead stílus.
Inkább egy ilyen pasira bíznám az életem, mint egy komplexusos, állandóan a tükröt leső kondis csókára.
De ez az én véleményem.
28/L
(Amúgy most modell barátnője van)
14/16 anonim válasza:
Radics Petinek jegyese van a csajt Farkas Zsófinak hívják.
15/16 anonim válasza:
16/16 Senki12345678 válasza:
Biztosan elvált. Egyik barátőmre még egy két éve (azt hiszem, pontos dátumot nem tudok) , hogy nincs e kedve találkozni. Akkor mondta neki, hogy elvált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!