Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Radics Peti elvált a feleségét...

Radics Peti elvált a feleségétől ? Mi volt ennek az oka?

Figyelt kérdés

2020. dec. 15. 16:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszed hogy elvált?
2020. dec. 15. 16:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Kijött egy kérdezz felelek és ott hallottam. Nézz fel a csatornájára
2020. dec. 15. 17:05
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem mondta hogy elvált. Csak hogy "ha nekem van egy feleségem és MONDJUK elválunk". Ez csak példa volt, nem az, hogy mi történt.
2020. dec. 15. 17:15
 4/16 A kérdező kommentje:
Jaj akkor jó, kár lett volna , szerintem szép család
2020. dec. 15. 17:26
 5/16 anonim ***** válasza:
71%

Nem is tudom, hónapok óta én is értetlenül állok már ez előtt a téma előtt, hogy most a Peti elvált-e valóban a feleségétől, vagy nem. Hogy röppent fel ez a hír? De inkább nevezzük pletykának, mert én semmilyen hiteles forrást nem találtam, ami azt bizonyítaná, hogy ez a szomorú esemény végbement a Petiéknél. Nem mostanában kezdték már el ezt feszegetni, de egyik oldalról se látok hiteles érveket. Ha más nem, akkor a Peti elmondhatná, hogy nincs már együtt azzal a nővel, akit korábban szeretett. Vagy ha együtt van vele, akkor mondja meg egyenesen, hogy nincs náluk probléma. Igen, tudom, hogy ez nem közérdekű téma, nem tartozik a nyilvánosságra, de úgy gondolom, hogy a Petinek van már akkora internetes befolyása, hogy be merjen vállalni egy ilyen vallomást.

Számomra elég nagy feketepont volt a mostani vlogjában, hogy a Covid miatt nem tudja többi projektjét megvalósítani, vagy folytatni. Láthatóan nincs valami rendben a magánéletében és ez már a videóinak a rovására megy. Ez utóbbi már nem új keletű dolog szerintem, és bár nem tartom még annyira rossznak/unalmasnak/önismétlőnek a videóit, de érezhető különbségeket észlelek már a korábbi videóihoz képest (maradjunk a paródiáknál). Szerintem neki is azt kéne tennie, mint annak idején FreddyD-nek: a csúcson kéne abbahagynia neki is. Peti is egy élő legenda lett, aki ugyanúgy felnőtt és megváltozott az élete. Szolgáljon mentségére, hogy a videózásból él meg FreddyD-vel ellentétben, ha csak ezért nem akarja abbahagyni és ezért próbálja tartani a megszokott színvonalat, akkor ezt el tudom fogadni.

Jó embernek tartom Petit, remekül lavírozik a civil Radics Peti és a parodista Radics Peti között mind a mai napig (akikből kiegyensúlyozott dózist kap a néző), és talán még korai kijelenteni róla, hogy hanyatlik. Mégis úgy érzem, hogy kezd nagyon izzatság- és pénzszagú lenni az ő csatornája. Amivel eleinte nem volt gond, mert remekül megcsinálta/elpoénkodta a szponzorációkat (legjobbak ezek közül, amikor a jövőbeli idősek visszaemlékeznek a sok-sok WOT-ozásra), de a mostani vlogvideójában egészségtelenül gyakran említette meg a WOWarships-et, főleg olyan kérdéseknél is, ahol komoly, egyenenes választ vártam el tőle. És itt vissza is kanyarodnék a válásos pletykájára (és talán ez lenne az én válaszom a kérdésedre): Valami rossz dolog biztos történt Petiéknél. Igaz, ezeket fel is sorolja a vlog végén, szerintem a feleségével is történt valami. Lehet, hogy őt is elvesztette?

2020. dec. 15. 18:08
 6/16 anonim ***** válasza:
49%

5: gyerek, mondta a videóban hogy több közeli barátja is meghalt, szerinted mi rossz történt a magánéletében?

A pletykák meg születnek, mert szünetelt, a legtöbbje hülyeség, ahogy ő maga mondta is.

2020. dec. 15. 18:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
#6 <- Nem vagyok gyerek, de köszi, hogy ilyen kedvesen megszólítottál. Másrészről én is láttam a videóját végig, és én is visszaidéztem az utolsó mondatomban, hogy mik történtek vele. Nem azt írtam, hogy a felesége biztosan meghalt, meg minden ilyesmi, csak írás közben elgondolkoztam, hogy mi van ha mindenki téved róla és egészen más dolog történt náluk. Egyébként ha nem is születik erről érdemi válasz, nem fogok fejre állni, de már annyian elkezdték ezt a témát feszegetni, hogy érdekelt engem is, hogy most mi van akkor. Lehet, hogy egyszerűbb a válasz erre, mint gondolnánk: egyszerűen csak nem akarja nyilvánosság elé tárni a családját és ezért nem hallunk róluk semmit se. El tudom képzelni, hogy azzal, hogy a felesége szerepelt mindenféle cenzúra nélkül az egyik korábbi videójában, meglehet, hogy ebből adódtak neki kellemetlenségek. Nem Petinek, hanem a feleségének. Ezt is el tudom képzelni, hogy a sok pletykálkodó idióta elé nem akarta vinni a feleségét. Jobban belegondolva, ez a legvalószínűbb. De nem ítélkezek és nem mondok semmit se biztosra, csupán ez egy érdekes téma és írás közben jutnak eszembe gondolatok erről. De nagyon több mindent már én se tudnék hozzáfűzni.
2020. dec. 15. 18:32
 8/16 anonim ***** válasza:
3%
Én nem csodálnám. Ki akarna egy autistával együtt élni?
2020. dec. 15. 18:49
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
Ötös nagyon szeretne turkálni Peti magánéletében. Nem tolja kamera elé a nőjét és már halott? Ilyen "elmélkedésekből" lesznek a pletykák.
2020. dec. 15. 19:19
 10/16 anonim ***** válasza:
76%
Sokan kérdezték tőle ezt a feleség témát. Leirta sokszor hogy szétmentek. A gyereket ugyan úgy mind a ketten nevelik, de már elváltak.
2020. dec. 16. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!