Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nem tudom, miért jönnek be...

Nem tudom, miért jönnek be ők. Szerintetek jól néznek ki?

Figyelt kérdés

Nem tudom, miért, de van két pasi, akik nagyon bejönnek, pedig mindenki azt mondja, hogy milyen csúnyák. Én sem mondom, hogy modellek vagy mit tudom én (bár Brendon simán elmehetne annak*_*), de nekem hihetetlenül vonzóak.

Az egyik Jacoby Shaddix

[link]

A másik Brendon Urie. Tudom, hogy róla nagyon sokan gondolják, hogy szép és vonzó, de a baráti körömben és a családomban eddig mindenki leszólta. :(

[link]

szerintetek?

2010. aug. 12. 13:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
irány tajgetosz ezek oda születek már csak lekell őket rugdosni onnan .amugy meg förtelem és szégyen hogy ez olyan mint egy virus és terjed már mindenki ilyen elpusztithatatlan mint a rák egyszerüen kész undoritó és röhej
2010. aug. 19. 01:16
 32/34 anonim ***** válasza:
Az elsőről Adam Lambert jutott eszembe a másodikról Frank BNF. Nem annyira jönnek be de az első egész jó de nem az esetem
2010. aug. 19. 01:16
 33/34 A kérdező kommentje:
Adam Lambert? Azért van egy kis különbség... xD
2010. aug. 19. 10:40
 34/34 anonim válasza:
Jacoby túlzásba vitte a sok tetoválás, Urie pedig úgy néz ki, mint egy meleg emo. Ha választanom kéne, akkor inkább Jacoby, mert nem úgy néz ki, mint egy 7éves, akit anyuci öltöztetett fel és nyalta le a haját.
2010. szept. 9. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!