Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak szerintem furcsa Billie...

Csak szerintem furcsa Billie Eilish?

Figyelt kérdés
Nem bántásból kérdezem. De egy interjúban is felteszi a lábát a székre meg ilyesmik és szerintem ez elég illetlen. Egyébként a zenéjét nagyon szeretem.
2020. dec. 6. 21:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
64%
testre tényleg nagyon átlagos, viszont a feje fullra olyan mint a legtöbb mai instamodellnek, egyedül a szemöldöke teszi egy kicsit különlegessé az összképet. valószínűleg ezt "eszik" benne az emberek. de ha csúnya lenne akkor hidd el, hogy senkit nem érdekelne mit csinál, főleg hogy elég átlagos hangja van, de a kinézetével ezt kompenzálja
2020. dec. 26. 23:05
 22/29 anonim ***** válasza:
97%
Egyetértek utolsóval, én is szépnek és különlegesnek tartom az arcát, nem tudom, hogy sokan miért rondázzák le, szerintem attól azért elég messze van.
2020. dec. 27. 11:04
 23/29 anonim ***** válasza:
62%
mondjuk azt azért hozzátenném, hogy láttam már nála sokkal szebb lányokat is, meg általában csak a beállított képeken néz ki instamodellnek, a koncertjein inkább átlagosnak mondanám. ezzel inkább azt akartam kifejezni, hogy az emberek nagyon felszínesek és egy teljesen átlagos hangi adottságokkal rendelkező, béna dalokat gyártó csajt valami elképesztő tehetségnek állítanak be, csak mert a mai szépségideálnak (arcra) megfelel. ennyire kell komolyan venni a grammy-t is meg minden ilyen más dijátadót.
2020. dec. 27. 14:37
 24/29 anonim ***** válasza:
71%
na mi van, ez a válaszom már nem tetszik? 😝🤣
2020. dec. 27. 16:41
 25/29 anonim ***** válasza:
67%
De nagyon 😝🤣
2020. dec. 27. 18:00
 26/29 anonim ***** válasza:
40%
Az igen, egyből ki kell figurázni, csak mert nem pont ugyanazt gondolom, mint te. Mint egy óvodás. :)
2020. dec. 27. 18:54
 27/29 anonim ***** válasza:
89%
2020. dec. 28. 11:52
 28/29 anonim ***** válasza:
86%
Semmiképp sem védem Billie-t, nem vagyok fan, de azt el kell ismerni, hogy ő BETEG. Tourette-szindrómás, amihez hozzájárul az, hogy gyakran önkéntelen rángások, csapkodások, illetve egyéb mechanizmusok jönnek rá. Erről nyilván nem tehet.
2021. jan. 24. 16:58
 29/29 anonim ***** válasza:
67%
#27 🤡🤡🤡
2021. márc. 21. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!