Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak szerintem furcsa Billie...

Csak szerintem furcsa Billie Eilish?

Figyelt kérdés
Nem bántásból kérdezem. De egy interjúban is felteszi a lábát a székre meg ilyesmik és szerintem ez elég illetlen. Egyébként a zenéjét nagyon szeretem.
2020. dec. 6. 21:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
66%
a szüleinek is sokat köszönhet, persze (ők tanították énekelni, zenélni és persze mindenben számíthatott rájuk) de a testvére, Finneas nélkül nem kezdte volna el a karrierjét mert Finneas szinte mindenben segít/segített neki de végül magának köszönheti a legtöbb dolgot
2020. dec. 11. 22:53
 12/29 anonim ***** válasza:
40%

Tényleg szokott furcsa dolgokat csinálni, főleg ha videózzák: [link]

Amúgy ki tudja, az is lehet, hogy a valódi szmélyisége is ilyen, "nincs benne gátlás"

2020. dec. 16. 14:43
 13/29 anonim ***** válasza:
42%
12# pont azért szeretik mert furcsa és vicces
2020. dec. 25. 18:06
 14/29 anonim ***** válasza:
87%
A rajongók majd felnőnek ès majd ők is látják mennyire kiszámitott ès mesterkèlt a stílusa.
2020. dec. 25. 18:17
 15/29 anonim ***** válasza:
46%
#13, rájöttem magamtól is, bár nem hiszem, hogy csak azért szeretik mert vicces, a hülyéskedéshez nem kell tehetség.
2020. dec. 25. 20:10
 16/29 anonim ***** válasza:
63%

nem csak azért, hanem tehetséges

amúgy gyerünk lehet lepontozni (mint eddig), de oka nincs én csak az én szempontombol az igazságot mondom

2020. dec. 26. 12:47
 17/29 anonim ***** válasza:
58%

Tehetsèges?

A hangja gyenge a zenèjèt meg a producerek teszik alá.

2020. dec. 26. 15:25
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
#16, én is az igazságot mondtam, egyértelmű, hogy a hülyéskedéshez nem kell tudás vagy tehetség; nem sértésnek szántam, szoktam hallgatni a lány zenéit, szóval inkább azt mondanám, hogy nem a "fura" viselkedése figyeltem fel rá.
2020. dec. 26. 20:30
 19/29 anonim ***** válasza:
83%
szerintem egyébként azért kapták fel ennyire, mert kinézetre teljesen megfelel a mai ideálnak. ha egy erősen túlsúlyos, pattanásos, szemüveges kis egérke lenne, akinek az arcán nincs semmi különleges (billie arcának a szemöldöke ad egy kis karaktert) akkor szerintem a kutyát sem érdekelné a hangja, de legalábbis ekkora közönsége biztos nem lenne. sajnos csak akkor ér valamit a tehetséged ha jól is nézel ki mellé.. ez így működik
2020. dec. 26. 21:26
 20/29 A kérdező kommentje:
utcso: hat sztem kifejezetten atlagos kinezetuxdd(nohate)
2020. dec. 26. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!