Ansel Elgort erőszak tevő botranyárol valaki aki több infot tud világositson fel?!!!!
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 03:40
2/5 A kérdező kommentje:
Elfogult,elvetelmült emberek kérem kiméljenek nem lehet sosem tudni hogy melyik fél hazudik,hallgat el dolgokat stb.
Én is nagyon szeretem Anselt remek szinész és szimpatikus helyes fiu, de ettől fügettlenül személyesen nem ismerem, aki többet tud a témában tud angolul és olvasott több forást azokra vagyok kiváncsi.
Kedves első remélem neked nem lesz részed eröszakban majd ha részed lesz benne vagy valami és rád is ezt mondják ne sírj.
2020. nov. 24. 10:20
3/5 anonim válasza:
1.-vagyok.
Ja...értem.
Akkor az új válaszom.
Szexuálisan zaklatott egy szerencsétlen leányt.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rád kiváncsi, nem a te válaszod érdekel.
2020. nov. 24. 19:55
5/5 anonim válasza:
Lehet hogy csak pénzt akar a ribi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!