Miért lesz elítélt bankrablóból celeb?!
Ez a kérdés leginkább a kereskedelmi televíziók producereinek szól, de bárki megfejtését szívesen fogadom: Mégis, hogyan lehetséges az, hogy egy elítélt bűnözőből, egy bankrablóból konkrétan, celebet eszkábálnak a kereskedelmi TV-k?! Ez, hogy lehetséges???
Hiányolok még amúgy a palettáról egy pedofilt, egy szatírt, egy sorozatgyilkost, jöhetne még egy tök cuki állatkínzó is és természetesen mindezek mellé, még egy politikus is.
Most miééééért?! Ezek is emberek! - a kereskedelmi TV-k szerint...
Szánalmas, amit megengednek maguknak ezek a csatornák.
Szánalmas és vérlázító...
Ő legalább leülte a büntetését. Lássuk csak milyen celebjeink vannak:
A nárcisztikus csaló
A gyerekeit neten kiárusító anyuci (ebből több is van)
A semmire sem jó ember, de röhögni lehet rajta
A megbukott sportoló
Folytassam? Sajnos ez kell a népnek...
Egyrészt ő bankot rabolt, nem embert. A bank meg kirabolja a népet. Gyakorlatilag egyfajta Robin Hood. Nyilván nem helyes amit tett, de ne vegyük már egy kalap alá gyilkosokkal, pedofilokkal meg erőszakolókkal könyörgöm.
A másik: eladható ember, manapság ez számít. Bármilyen emberből celebet csinálnak ha az nézettséget hoz.
A bankból kinek a pénzét lopja el? Robin Hood a legenda szerint szétosztotta a pénzt. Ő mikor tett ilyet?
Azért piedesztálra ne emeljük már, mert gyilkolhatott is volna, de csak pénzt rabolt. Ennyi erővel akkor mindenki lehetne celeb, mert a többség ugyanúgy nem gyilkos, pedofil vagy erőszakoló.
Igen, ha leülte a büntetését, akkor legyen normális élete, ne piszkálják, stb. De ne hírességet csináljunk belőle. Milyen üzenet ez pl. az áldozatainak?
4! Nemcsak bankot rabolt, hanem emberekre is lőtt.
RobinHood? Ne viccelj már
"stb. De ne hírességet csináljunk belőle. Milyen üzenet ez pl. az áldozatainak?"
De ő már híres volt, és az a helyzet, hogy nagyon sokan kiváncsiak voltak rá (a szabadulásakor is sokan bámészkodtak). És annak ellenére, amiket elkövetett nem egy kifejezetten ellenszenves fazonnak tűnik a médiában.
"annak ellenére, amiket elkövetett nem egy kifejezetten ellenszenves fazonnak tűnik"
Az nem engem minősít, hogy a tettei nem elég ellenszenvesek valakinek. Ahogy az sem, hogy egy bűnözőre kíváncsiak nagyon sokan.
Én nem vagyok rá kíváncsi, így ne tolják az arcomba.
9-es!
A Tvrtko már számonkérte a Viszkisen a médiaszerepléseit, meg azt is, hogy film készült belőle.
A mostani szereplései pedig nem a bűnözést propagálják.
A bűncselekményeit elítélem, de a törvény maximum közügyektől tiltja el egy adott ideig, médiaszerepléstől nem.
Sok ellenszenvesebb ember van nála a médiában.
Én csak azokat a szerepléseit nézem, mikor interjút ad, a különböző műsorokat nem figyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!