A kérdező szavazást indított:
Erin Wasson
Gisele Bündchen
Shay Mitchell
Coco Rocha
Charlize Theron
Taylor Swift
Lily Collins
Olivia Wilde
Dakota Fanning
30 szavazat
1/6 Közveszélyes Kontár válasza:
Olivia Wilde? 60 eves lenne akkor megertenem de 30evesen nem kellene igy kineznie mint egy 60eves, a tobbihez kepest foleg, nem csunya de tulkoros kinezetu
Theron pedig epp azthittem o is mar oregasszony 70 koruli de ilyen fiatalon 40 eves... termeszetes hogy fiatalos
Taylor Swift meglepett, nem csunya azert kap pontot
2/6 anonim válasza:
Ezek közül Shay Mitchell az akit gondolkodás nélkül vinnék (már ha csak a külsőt nézzük).
4/6 A kérdező kommentje:
Na jó ízlésetek van.
Nekem Dakota a legszebb, ő olyan is cuki.
Utána Charlize és Taylor (habár mint énekest, Taylort nem bírom, meg nem is szimpi, de szép csaj)
A többi egykutya.
Coco hiába szép, inkább különlegesnek mondanám.
2020. nov. 24. 16:21
5/6 anonim válasza:
Taylor, Lily Collins és Dakota szerintem a legszebbek. Bár nekem Ella Fanning is tetszik ő is nagyon szép
6/6 anonim válasza:
*Elle Fanning (hülye telefon átjavított :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!