Ki a legszebb közülük?
Figyelt kérdés
Demi Lovato
Miranda Cosgrove
Miley Cyrus
Ashley Tisdale
Vanessa Hudgens
Chelsea Kane
2011. ápr. 21. 21:26
1/11 anonim válasza:
Az első kettő szintne ugyanúgy néz ki, Májli csúnya, az utolsó kettő sem jön be, egyikben sincs semmi egyedi. Mármint az úgymond "átlagos" lányok nekem tetszenek, de ezek nem úgy átlagosak...
2/11 krameri válasza:
egyik se tetszik, még így agyonsminkelve se, el tudom képzelni hogy nézhetnek ki anélkül...
a Lovatonak volt egy sorozata, amiben nem így sminkelték, ott egyenesen ijesztően csúnya volt.
7/11 anonim válasza:
Miley szép, Miranda se rossz. Többi cső átlagos.
8/11 A kérdező kommentje:
Bocsi.de Chelsearól elfelejtettem képet tenni XDD
2011. ápr. 22. 15:22
9/11 anonim válasza:
Szerintem Chelsea és Miley kifejezetten csúnyák, a többi átlagos. Azért nagynehezen sikerült felállítanom egy sorrendet:
1. Vanessa (leginkább egy kisebbségi r*bancra emlékeztet, de talán még ő rendelkezik a legnormálisabb arcszerkezettel)
2. Demi
3. Miranda
4. Ashley
5. Miley
6. Chelsea
10/11 anonim válasza:
MILEY A LEGSZEBB!!! A többit amúgy azt sem tom kik azok :SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!