Másnak is tetszik Pottyondy Edina?
40: utálom a fideszt, mégis rühellem ezt az Edinát is. Most ismét belenéztem egy videójába, és el sem mosolyodtam rajta, de gondolom, viccesnek szánja ezeket a videókat, legalábbis mindenki ezt mondja. Ami művel, az a legxarabb stand uposok szintje (Csenki Attila, Kormos Anett stb.)
Azon meg se lepődtem, hogy nincs semmilyen piacképes tudása, politikát hallgatott, vagy mi, pofázáson kívül - Puzsérhoz hasonlóan - nem ért semmihez.
42: Ugyanígy gondolom. Sajnos mindig feldobja a Youtube ezt a luvnyát. Lehet diplomája bármiből, nem számít. Az ő korában sokkal több produktumnak kellene hogy legyen a háta mögött ahhoz, hogy egy hiteles személy lehessen. Számomra hiteltelen, létjogosultság nélküli az ő jelenléte, hovatovább idegesítő is.
Az a gond, hogy a magyar nép többsége annyira szélsőséges, hogy az valami hihetetlen. Ahogy a Fidesz-hívők is istenítik az ő kriszto fasiszta tolvaj cigányukat és minden kormánykritikus hazaáruló libsi a szemükben, úgy a Fidesz ellenesek többsége is automatikusan szimpatizál azzal, aki kritizálja a kormányt.
Azért, mert vannak alapvető normák, amik a kedvesség feltételei. Az, hogy akkor éppen nem volt bunkó, miért jelentené azt, hogy nem igaz a jellemére? Az előadásmód nem része a jellemének? Vagy amikor lehúzza a házasság hetét? Az talán nem bunkó dolog? Miért kell beleállni másba?
Ettől még szerintem sok férfinek bejön, vagy kipróbálná vele egyszer. Sokan gondolhatják úgy, hogy van benne valami szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!