Lányok, melyik pasi tetszik a legjobban ezek közül?
Figyelt kérdés
2020. szept. 3. 15:48
A kérdező szavazást indított:
Timotheé Chelamet
Shawn Mendes
Ryan Gosling
Paul Wesley
Kit Harrington
Sota Fukushi
26 szavazat
3/8 anonim válasza:
Ritkán jönnek be igazán az ázsiai ferfiak, de ez a Sota Fukushi tök helyes szerintem...a többiek meg pont nem az eseteim, szóval....
4/8 anonim válasza:
Most rákerestem Sota Fukushi-ra és azt mondom, hogy ő a leghelyesebb az itt felsoroltak közül, egyszerűen gyönyörű ez a csávó. 😍😍
Nem igazán értem, hogy ezt a Timotheé gyereket miért sztárolják annyira, szerintem semmi vonzó nincs benne (személyes vélemény, senki ne sértődjön meg) Kit Harrington olyan átlagos számomra, a többi felsorolt viszont jól néz ki, de egyértelműen a japán srác tetszik legjobban.
5/8 anonim válasza:
nekem Timothée Chalamet. tetszik, hogy feminin az arca, és hogy nagyon tehetséges színész.
luv Timothée ♥
6/8 anonim válasza:
Úristen végre valaki nem m-et írt a feminin szó végére! :D Köszönöm 🙌
7/8 anonim válasza:
6-os, ja, engem is szokott zavarni :D
(5-ös voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!