Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kinek mi a véleménye Jungkook...

Kinek mi a véleménye Jungkook jelenlegi külsőjéről?

Figyelt kérdés

A toxic trollok csak menjenek tovább plz :')

Ja és szerintem lett Jknak ilyen "idgaf" személyisége?plusz azt vettem észre sokkal aktívabb és bátrabb lett.

2020. okt. 23. 12:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem senki nem ítélhető el azért,ahogy kinéz, és azért sem, hogy kinek mi tetszik. Én személy szerint túl lányosnak tartom, de el tudom képzelni, hogy valakinek bejön. Valaki a lányosabb, kifinomultabb arcokat kedveli, valaki a karakteres, férfiasabb arcokat. És ez így van rendjén. Ha mindenkinek ugyanolyan ízlése lenne, akkor hamar összeveszés lenne a vége.

A másik, hogy attól még mert valakinek lányos arca van, az nem jelenti, hogy meleg, ezt felejtsétek már el.

2020. okt. 26. 21:16
 22/34 anonim ***** válasza:
12%

21 nagyon szép gondolat menet majd ha nem leszel ilyen képmutató álszent el is hiszem! ":D de addig

[link]

2020. okt. 26. 21:54
 23/34 anonim ***** válasza:
96%
22es sztem menj el orvoshoz. Nem tudom honnan veszed, hogy képmutatás. Sztem csak simán nem tetszik neked vmiért amit írtam. Akkor ezt mondd. Tudom, hogy furcsa számodra ha valakinek értékrendje van a mai világban. 21es vagyok.
2020. okt. 27. 15:11
 24/34 anonim válasza:
43%
#5-os. eloszor is, de, ok valaszthatjak ki milyen hajszint szeretnenek, milyen ruhakban jarjanak altalaban. pl fellepeseknel nyilvan nem, de amikor pl koncert vege van, egyszerubb ruhakban jelennek meg, szinten altalaban. vannak kivetelek, amikor a lemezkiado mondja meg a ruhat, hajszint. de tenyleg, ezek ritka esetek, fotozast es koncerteket kiveve. egyebkent, en imadom, eddig is imadtam jk kinezetet, meg ugy amugyis.^^
2020. nov. 15. 17:31
 25/34 anonim ***** válasza:
0%

23 ha nem tűnt volna fel töröltek egy kommentet 😅😂

De semmi baj...

2020. nov. 15. 17:36
 26/34 anonim ***** válasza:
0%
Attól még el megyek orvoshoz...
2020. nov. 15. 17:36
 27/34 anonim ***** válasza:
90%

24. legtöbb esetben comeback-nél nem az idol dönti el,hogy milyen színű haja lesz,hanem a fodrász,hogy a concepthez illjen,szóval nem ritka eset,ha ritka eset lenne nem törne ki ennyi botrány az idolok hajviselete miatt. nem hinném,hogy a bighit nem ilyen.

comebacken kivül pedig nem szabják meg,hogy milyen szinűre festik vagy mit csinálnak vele,csak éppen kopaszra ne nyírják magukat.

2020. nov. 15. 18:36
 28/34 A kérdező kommentje:

A színpadon kívül nem sminkelnek,nem festik a hajukat és teljesen normális ruhákban járnak és teljesen átlagos srácok.Valamint szerintem az idő elteltével az összes tagnak férfias,karakteres arca lett és nincs már az a babapofijuk mint pl debüt körül.

Attól mert pl Kooknak hosszú haja van az átlag férfi hajviselethez képest,az arca férfias,egy 23 éves felnőtt fiatalemberről beszélünk végülis..

2020. nov. 21. 14:56
 29/34 anonim válasza:
77%
Off topic de mit értesz toxic alatt? Valaki írt egy rossz véleményt és egyből toxic lett. Most akkor csak az írthat véleményt, aki csak jó dolgot tud írni? Vagy olyat, ami neked tetszik? A rossz vélemény is vélemény, ráadásul te kérted h írjanak.
2020. dec. 27. 16:32
 30/34 anonim ***** válasza:
14%

29 ez itt a lényeg ebből is látszik ki a toxic...! aki mást lepontozz 3-4 fiókról is és elhordja mindennek ha az kell csak mert negatívan szólt azaz csak jót semmi rosszat még ha amúgy éppen prostitúcióval és drogokkal foglalkozott volna... amire volt példa a seungri esetnél...

de persze hangoztatják a szabad akaratot csak akkor nem ha nem egyezik az ő szabad akaratukkal amit ők gondolnak jónak... ettől is lesznek ők a legszánalmasabb és gusztustalanabb emberek...

2020. dec. 27. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!