Kinek mi a véleménye Jungkook jelenlegi külsőjéről?
A toxic trollok csak menjenek tovább plz :')
Ja és szerintem lett Jknak ilyen "idgaf" személyisége?plusz azt vettem észre sokkal aktívabb és bátrabb lett.
12-es vagyok
Igen, szerencsére törölték.
Oké, hogy van az embernek véleménye, de ne itt élje már ki a beteges vágyait vagy csak szimplán unatkozik és provokálni akar mindegy, de akkor se helyénvaló.
amugy sokan itt sírnak hogy ne itt sírjanak azok az emberek akik nem ámulnak el tőle :D nem érzitek az iróniát???! :DDD
én normálisan ki fejtettem a véleményemet akinek nem tetszik az ne nézze mert túlérzékeny lelkis... elsősorban itt a kérdező más véleményére volt kíváncsi nem pedig arra hogy másnak nem lehet véleménye... azért a kis fanok ne érezzék magukat huu de nagy embörnek :D magukat az élet nem csak játék és mese
az megint más hogy valaki egyből gangbenggel jön amúgy vicces volt akinek ez nem vicces az nem érti a humort... -_-" de pl már a sokadik homáros vicc már ízléstelen... ennek is meg van a maga helye csak nem kell tömeg gyártani mint az idolokat
17-es te egy kis pisis tul érzékeny alak lehetsz amugy sem én viccelődtem vele csak megjegyeztem vicces volt 😅 mert azt is írta hogy nem baj ha ô lesz a lany 😂😅
Fordulj csak bele a kpop-ba egy életen át megerdemled a pofára esést!
18 minden nem áll jól neki attól mert te halálosan istenited az csak azt jelenti hogy mekkora szakadék van köztetek meg hogy emiatt a szakadék miatt teljesen elvakultál... ez a két oldalas frufru nagyon gazul áll rajta régebben tényleg jobban nézett ki mint most...
Nekem nem tetszik a haja egyáltalán.
Mondjuk nekem ha már a BTS tagjait kell alapul vennünk akkor Jin vagy Namjoon külsöje jön be a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!