Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kinek mi a véleménye Jungkook...

Kinek mi a véleménye Jungkook jelenlegi külsőjéről?

Figyelt kérdés

A toxic trollok csak menjenek tovább plz :')

Ja és szerintem lett Jknak ilyen "idgaf" személyisége?plusz azt vettem észre sokkal aktívabb és bátrabb lett.

2020. okt. 23. 12:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Linkelne valaki képet az új külsejéről, meg a régiről?
2020. okt. 23. 20:01
 12/34 anonim ***** válasza:
59%
Bocsi nem a témához kapcsolódóan írok, de szerintem a 2,5,7-es válaszokat nyugodtan lehetne jelenteni,ne itt élvekzedjen/élvezkedjenek ez/ezek a beteg rasszista "emberek".
2020. okt. 23. 21:17
 13/34 anonim ***** válasza:
82%
12.Ahogy látom töröltek már itt néhány választ.
2020. okt. 23. 21:19
 14/34 anonim ***** válasza:
84%

12-es vagyok

Igen, szerencsére törölték.

Oké, hogy van az embernek véleménye, de ne itt élje már ki a beteges vágyait vagy csak szimplán unatkozik és provokálni akar mindegy, de akkor se helyénvaló.

2020. okt. 23. 21:25
 15/34 anonim ***** válasza:
55%
Volt Jungkooknak egy kegyetlen nagy csúcsa, amikor nagyon férfias volt. Remélem, visszatér majd oda. Fontos, hogy mindig önmagunk legyünk. Én utálom a copfját..nem férfias vele. Viszont ha ez önmaga, akkor ne változtasson rajta, még ha nem is bírom azt.
2020. okt. 23. 21:26
 16/34 anonim ***** válasza:
0%

amugy sokan itt sírnak hogy ne itt sírjanak azok az emberek akik nem ámulnak el tőle :D nem érzitek az iróniát???! :DDD

én normálisan ki fejtettem a véleményemet akinek nem tetszik az ne nézze mert túlérzékeny lelkis... elsősorban itt a kérdező más véleményére volt kíváncsi nem pedig arra hogy másnak nem lehet véleménye... azért a kis fanok ne érezzék magukat huu de nagy embörnek :D magukat az élet nem csak játék és mese

az megint más hogy valaki egyből gangbenggel jön amúgy vicces volt akinek ez nem vicces az nem érti a humort... -_-" de pl már a sokadik homáros vicc már ízléstelen... ennek is meg van a maga helye csak nem kell tömeg gyártani mint az idolokat

2020. okt. 23. 22:08
 17/34 anonim ***** válasza:
96%
16. gangbang semmilyen formában sem vicces te beteg állat. tudod mit jelent? nem hinném,mert ha tudnád nem viccelődnél vele.
2020. okt. 24. 10:45
 18/34 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nagyon tetszik a jelenlegi kulseje, de a regi is tetszett. Neki minden jol all. :D szerintem most mar kevesbe kisfius az arca, es ferfiasabb lett, amitol csak meg jobban nez ki
2020. okt. 24. 10:48
 19/34 anonim ***** válasza:
11%

17-es te egy kis pisis tul érzékeny alak lehetsz amugy sem én viccelődtem vele csak megjegyeztem vicces volt 😅 mert azt is írta hogy nem baj ha ô lesz a lany 😂😅

Fordulj csak bele a kpop-ba egy életen át megerdemled a pofára esést!

18 minden nem áll jól neki attól mert te halálosan istenited az csak azt jelenti hogy mekkora szakadék van köztetek meg hogy emiatt a szakadék miatt teljesen elvakultál... ez a két oldalas frufru nagyon gazul áll rajta régebben tényleg jobban nézett ki mint most...

2020. okt. 24. 16:45
 20/34 anonim ***** válasza:
60%

Nekem nem tetszik a haja egyáltalán.

Mondjuk nekem ha már a BTS tagjait kell alapul vennünk akkor Jin vagy Namjoon külsöje jön be a legjobban.

2020. okt. 24. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!