Paul street dolgozik valamit a youtuberkedés mellet vagy megél ebből?
Paul street dolgozik valamit a youtuberkedés mellet vagy ...
www.gyakorikerdesek.hu › szorakoz...
Translate this page
Paul street dolgozik valamit a youtuberkedés mellet vagy megél ebből? Ő már teljesen meg tud ebből élni vagy dolgozik valamit? Esetleg a szülei segítenek ...
Missing: szakmája? | Must include: szakmája?
A vlog csak ugródeszka a valódi célokhoz? - Digitális Család
www.digitaliscsalad.hu › tanulas › a-...
Translate this page
Jan 23, 2019 — Paul Street: Amióta megkaptam a gitáromat napi több órát ... A szakma nagyját egy szombathelyi stúdióban tanultam. ... Annyi előnyöm volt, hogy a vlogolás mellett dolgoztam egy filmstúdióban, tehát akkoriban volt egy ...
Missing: youtuberkedés | Must include: youtuberkedés
Nagy lehetőséget kapott a magyar youtuber - mmonline.hu
www.mmonline.hu › cikk › nagy-leh...
Translate this page
Aug 30, 2019 — ... esztéta és Paul Street youtuber is helyet foglalt. A verseny szervezői úgy vélik, hogy a remek zenei szaklapok és online magazinok mellett a ...
Missing: youtuberkedés szakmája?
Ezért rúgtak ki majdnem az iskolából (Paul Street) - YouTube
www.youtube.com › watch
Video for paul street a youtuberkedés mellet van szakmája?
27:10
MAG7C. 2.01K subscribers. Subscribe. Haaalllooo Tetszett? Jutalmazd egy like-al és egy megosztással ...
Apr 27, 2020 · Uploaded by MAG7C
Missing: youtuberkedés mellet szakmája?
A LEGIJESZTŐBB Wikipédia cikkek - YouTube
www.youtube.com › watch
14:17
Paul Street. Paul Street. 413K subscribers. Subscribe. ○ instagram: www.instagram.com/paulsonati ...
Jan 4, 2019 · Uploaded by Paul Street
VIDEÓK, AMIK MAI NAPIG VÁLASZRA VÁRNAK! | Rejtélyek ...
www.youtube.com › watch
7:59
Paul Street. Paul Street. 413K subscribers. Subscribe. Instagram: www.instagram.com/paulsonati ...
Aug 4, 2018 · Uploaded by Paul Street
A LEGHÁTBORZONGATÓBB SCP LÉNYEK - YouTube
www.youtube.com › watch
15:11
Paul Street. 413K subscribers. Subscribe. instagram: paulsonati email: friderika2206@gmail.com zene: Kevin ...
Oct 26, 2019 · Uploaded by Paul Street
A LEGBRUTÁLISABB Iskolai Fenyítések! - YouTube
www.youtube.com › watch
12:51
Paul Street. 413K subscribers. Subscribe. insta: paulsonati email: friderika2206@gmail.com zene ...
Nov 28, 2019 · Uploaded by Paul Street
Ha a videók hátteréből, és az életkorából eddig nem esett volna le...természetesen a szülei tartják el, de már csak valószínű részben.
Nyilván van már bevétele a zenéi, és a youtube után.
még a nála jóval idősebbekkel is rendszeresen előfordul, hogy a neten játsszák a jól menő, sikeres üzletembert, közben meg csak azokkal a cuccokkal és lehetőségekkel menőznek, amiket a szülőktől kapnak.
mondjuk neki már több százezres követő táborral valószínűleg a YouTube is elég jó pénzt fizet és gondolom már szponzorációkkal is megtalálják (nem követem a csatornáját, így nem tudom, milyen videói vannak). szóval esélyes, hogy neki már a YouTubeozásból és egyéb dolgaiból is van akár elég komoly bevétele is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!