Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek kéne szomorúnak...

Szerintetek kéne szomorúnak lennem Ownmckendry miatt, vagy törődjek bele?

Figyelt kérdés

Petit több mint 5 éve követem, és nézem a videóit. Soha nem tapasztaltam ilyen fajta változást a csatornán. Amikor bejelentette a tetoválást majdnem összeestem, mert nem tudtam elviselni azt a gondolatot, hogy rákot vagy bőrbetegséget kaphat bármelyik nap. Kb egy hónapig nem bírtam még a csatornájára sem ránézni, mert annyira kétségbe voltam esve, de azután újra elkezdtem nézni. (Mondjuk a hajfestése sem esett nekem valami jól.) Amikor eggyik live-jának a képén megláttam a piercinget szó szerint sírva fakadtam az volt az utolsó "műsor" amit megnéztem tőle, azóta nem követem az életét. Azóta nem bírok még csak rágondolni sem. Tudom, nem az én életem, de engem nagyon megviselt.

Ha ezt látod Peti:

Végtelenül szomorú miattad egy majdnem 5 éve követő néződ.

Kérem vissza a régi vicces barna szemű, és hajú szerencsétlenkedő srácot, aki csúnyán beszél, és minden szülő utálja (piercing és minden nélkül) a 2015-ös Petit

2020. okt. 4. 13:23
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon érdekes, hogy egy úgymond "túlreagált" kérdésre több válasz jön mint a házi feladatos kérdésekre🤷‍♀️
2020. okt. 4. 13:48
 12/22 anonim ***** válasza:
68%
Te mit beszélsz? Ez a gyerek soha a büdös életben nem volt vicces..
2020. okt. 4. 15:44
 13/22 anonim ***** válasza:
70%
Nyilvánvalóan kitalált, "vasárnap délutáni unaloműző" kérdés tipikus esetével állunk szemben. Eléggé eröltetett, izzadtságszagú dehát ez van.
2020. okt. 4. 15:53
 14/22 A kérdező kommentje:
Vagy egy merész ötlet: szomorú vagyok a videós miatt, akit több éve követek
2020. okt. 4. 17:05
 15/22 anonim ***** válasza:
86%
Miért, a külseje miatt követted éveken át?
2020. okt. 4. 18:50
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem, hanem azért, mert bíztam abban, hogy ő normális és nem csinál ilyeneket, alapból a tetkóval meg a piercinggel sincs problémám, hanem a folyamatos változáson. Amikor az elején elkezdte, még nem volt rendes mikrofonja sem, most meg már több száz ezres feliratkozások, meg két kezes tetkó. Igazából nem is a külseje zavar annyira, hanem az, hogy csak ritkán jön elő a régi Peti, akin én tényleg őszintén tudok nevetni.😔
2020. okt. 4. 19:27
 17/22 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag a piercing, meg a tetkó csak egy-egy példa a megváltozására, a viccei is megváltoztak. Ha az ember régóta követi ezt észre veszi.
2020. okt. 4. 19:31
 18/22 anonim ***** válasza:
85%

Ez az a gyerek aki ovodásoknak szánt játèkokon is úgy vísít,mitha valami kemèny horror gamet nyomna?

Csak rajta szórakoznak,nem pedig vele...

2020. okt. 5. 04:38
 19/22 anonim ***** válasza:
93%
Valószínűleg te is változtál az öt évvel ezelőtti önmagadhoz képest, szóval nyugodj le a pi_csába. :DD A világ már csak ilyen, minden változik, és ami elmúlt, az elmúlt, kár siránkozni miatta. Javaslok valamit: mi lenne, ha kinyitnád végre a szemed és megtanulnál a jelenben élni ahelyett, hogy folyton a múlt után kapkodsz? Egyáltalán, miért rossz, ha valaki változik? Egy tetkó meg egy piercing nem a világ vége... Ha drogozna vagy unaloműzésképpen állatokat gyilkolna, akkor megérteném az aggodalmad, de mivel nem ez a helyzet, ezért azt mondom, hogy NŐJ FEL! Esküszöm, mikor írtad, hogy hány éve követed, azt hittem, az életkorod 5... S azért be kell látnod, ha valakinek a picsogásod alapján az jön le az irományodból, hogy egy óvodás szintjén állsz, ott azért elég nagy a baj. :D Szóval inkább ahelyett, hogy mások élete miatt sopánkodsz, törődj a magad dolgával és fejlessz magadon, hidd el, van mit. :DD
2020. okt. 5. 15:33
 20/22 anonim ***** válasza:
95%
Amióta telefonos játékokon játszik azóta nem követem.
2020. okt. 17. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!