Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek kéne szomorúnak...

Szerintetek kéne szomorúnak lennem Ownmckendry miatt, vagy törődjek bele?

Figyelt kérdés

Petit több mint 5 éve követem, és nézem a videóit. Soha nem tapasztaltam ilyen fajta változást a csatornán. Amikor bejelentette a tetoválást majdnem összeestem, mert nem tudtam elviselni azt a gondolatot, hogy rákot vagy bőrbetegséget kaphat bármelyik nap. Kb egy hónapig nem bírtam még a csatornájára sem ránézni, mert annyira kétségbe voltam esve, de azután újra elkezdtem nézni. (Mondjuk a hajfestése sem esett nekem valami jól.) Amikor eggyik live-jának a képén megláttam a piercinget szó szerint sírva fakadtam az volt az utolsó "műsor" amit megnéztem tőle, azóta nem követem az életét. Azóta nem bírok még csak rágondolni sem. Tudom, nem az én életem, de engem nagyon megviselt.

Ha ezt látod Peti:

Végtelenül szomorú miattad egy majdnem 5 éve követő néződ.

Kérem vissza a régi vicces barna szemű, és hajú szerencsétlenkedő srácot, aki csúnyán beszél, és minden szülő utálja (piercing és minden nélkül) a 2015-ös Petit

2020. okt. 4. 13:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Wow, ez aztán a túlreagálás
2020. okt. 4. 13:31
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Te jó ég, ez már krónikus
2020. okt. 4. 13:31
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
Atyaég ez már beteges
2020. okt. 4. 13:32
 4/22 anonim ***** válasza:
91%
Hát ez tényleg beteges.
2020. okt. 4. 13:34
 5/22 anonim ***** válasza:
95%

Látod, ilyen ez amikor akaratlanul is elképzelünk az interneten valakit valamilyennek, és jönnek a csalódások sorozata.

Saját egyéniség, azt csinál magával amit akar, te pedig próbálj meg magaddal törődni.

2020. okt. 4. 13:35
 6/22 anonim ***** válasza:
93%
Szerettem volna válaszolni amúgy, de közben eszembe jutott, hogy nekem is van tetkóm, úgyhogy valószínűleg tárgytalan. :D
2020. okt. 4. 13:38
 7/22 A kérdező kommentje:
És ti abba bele sem gondoltok, hogy mit élhettem át Peti miatt?
2020. okt. 4. 13:44
 8/22 anonim ***** válasza:
97%
Nem
2020. okt. 4. 13:46
 9/22 anonim ***** válasza:
95%

"Szerintetek kéne szomorúnak lennem..."

Nem kéne. De nagyon nem kéne!

1. Egy tetoválás és percing még messze nem egyenes út a rákhoz, tehát az aggodalom eleve nem megalapozott.

2. Mi közöd neked ehhez az alakhoz? Tudod mit jelentesz neki te, egy "majdnem 5 éve követő néző"? Annyit, mint Kis hercegnek a rózsakert: egy névtelen a sok közül.

3. A tag csak egy bizonyos arcát mutatja a videóiban, tehát amiért rajongsz, az 99,9%-ban nem ő maga, hanem a rá vetített elképzelésed róla. Valószínűleg ebbe a hamis képbe nem fért bele a piercing és a tetoválás, és valójában ezért kapcsolt a fejedben a riasztó.

"...vagy törődjek bele?"

Mivel nem mehetsz oda, hogy kitépd a piercingjét, csak magadnak teszel jót, ha elengeded.

2020. okt. 4. 13:48
 10/22 anonim ***** válasza:
92%

Kétféle súlyos fogyatékosságom van és egy elviselhetetlen tartós betegségem, ezek nem hagynak élni, úgy érzem. Egyik fogyatékosság - úgy érzem - hogy az elmúlt pár hónapban drasztikus mértékben rosszabbodott, a másiknak már "nincs hova rosszabbodnia".

Szerintem vannak a világon fontosabb dolgok is, mint hogy egy net-celeb egoista önmutogató mit tesz vagy mit nem tesz.

2020. okt. 4. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!