Mi a véleményetek a Starity oldalról? Érdemes foglalkozni még vele?
Eddig is látogattam az oldalt,de pár hónapja regisztráltam is.
Nem tudom,régen milyen volt,de olvastam itt kérdéseket róla,viszont gondoltam,felteszek egy frisset,hogy most mi a helyzet az oldallal,érdemes-e foglalkozni vele,továbbá mennyire járnak fel rá huszonévesek (Én is az vagyok).
Ja,és még egy kérdés: Mi okozta az oldal leromlását,amit a többi kérdésnél írtak? Sokan írták,hogy régen az emberek (elvileg) értelmesebbek voltak. Most miért nem? Mi történt a közöséggel?
A válaszokat előre is megköszönöm!
Mi a véleményetek a Starity oldalról?
Még 2014-ben regisztráltam, mikor az oldal a fénykorát élhette. Pezsgett a fórum, érdekes és tartalmas, minőségi (!) cikkek és cikksorozatok jelentek meg és szinte bárki cikke publikálásra került, miután a moderátorok átnézték.
Nagyon jó hely volt és rengeteg emberrel megismerkedtem ott, közülük többekkel a mai napig tartom a kapcsolatot és igazi barátaim lettek.
Imádtam a cikkeket, és nem csak a sztárokról szólt minden, voltak érdekességek, tudományosabb hangvételű cikkek, életmód rovat.. Jó témák is voltak a fórumban, nagy választékban.
Most pedig a színvonal majdhogynem a béka popója alatt van, úgyhogy már nem igazán vagyok róla túl jó véleménnyel.. kár az oldalért, mert nagyon jó ötlet volt és lett volna benne potenciál..
Érdemes foglalkozni még vele?
A fórum miatt igen, cikkek miatt pedig nem igazán.
mennyire járnak fel rá huszonévesek?
Páran vagyunk fent huszonévesek, de szerintem ez a korosztály a ritkább.
Mi okozta az oldal leromlását,amit a többi kérdésnél írtak?
A moderátorok hozzáállása javarészt, meg a cikkírók. Hatalmas harcok mentek az életrajzokért, és mára már csak körülbelül 3 felhasználó cikke jelenik csak meg. Mindenki másét pedig elkaszálják. A megjelenő cikkek pedig kritikán aluliak.. Igénytelenség, fordítási bakik, elütések/ elírások, és mindegyikben egy bizonyos írónál minimum egy téves infó van. Pársoros, tartalom nélküli cikkek, amik elég sokszor inkább csak pletykák, de a fele minimum link, pluszban csak a "legnépszerűbb sztárokról" jelennek meg írások, így a háttérben lévőkről még inkább nem jelenik meg semmi sem. A stílus elég szépen átment a Cosmopolitan újságéba, ami nekem alapból nem volt nagy kedvencem.
Mi történt a közösséggel?
Többségük platformot váltott, inkább például FB-n beszélgetnek tovább. De vannak olyanok is, akik felnőttek és már nem akarták az oldalt használni.
Elnézést a negatív hangnemért, csak nagyon sajnálom, hogy ilyenné vált, holott régen messze nem ilyen volt. A mai cikkeket egytől-egyik a régi modik abban a pillanatban törölték volna, nemhogy így kiengedik.. Hatalmas visszaesés ez így a színvonalban és kár érte, hogy így félrecsúszott.
Remélem azért volt és van pozitív élményed is az oldallal és sajnálom, hogy csak a csonkább állapotát láthatjuk már :c Nyaranta kicsit jobban fellendül, meg elvétve néha-néha, szóval azért a fórumba érdemes feljárogatni.
(#2 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!