Krisztián mièrt haragudott meg Bencèèkre?(nyerő páros)
Figyelt kérdés
Pont ott kapcsoltam oda ahol láttam hogy Krisztianèk állnak kint hogy szavazzanak ès elkezdett könnyezni Bence meg bocsánatot kért
Mi történt?
2020. szept. 24. 19:10
1/7 anonim válasza:
Krisztián azt mondta, hogy rosszul esett neki, hogy Bencéék nem mentek oda előző este hozzájuk, hogy meggyőzzék őket arról, hogy rájuk szavazzanak.
Heniék végigjártak mindenkit a szavazás előtti este, Bencéék viszont nem. Sajnálom egyébként hogy ők estek ki.
2/7 A kérdező kommentje:
Én is nagyon szomorú voltam mikor kiestek:(
2020. szept. 24. 19:48
4/7 anonim válasza:
Fú de jó, hogy ebből a selejt műsorból kimaradok. Mindjárt jönnek a nem tettszik ne nézd kommentek mi?xD
5/7 anonim válasza:
Ha nem tetszik ne nézd 😀
Úgyis nézed, különben honnan tudnád hogy selejt?
6/7 anonim válasza:
Igen csak én 10 másodpercet láttam belőle, nem órákat. Onnan tudom, hogy minden mai celebműsor az. Igen sok selejt létezéséről tudok még, hogyha ez a lényeg.
7/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen jogos volt
Én nekem 3 kedvenc párosom volt
Jenőék,Petiék és Zsuzsikáék
De a végén mindenkit megtaláltam
Azért volt jogos mert Bencééket nem is ismerte,miert szavazktt volna rajuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!