Sebestyén balázst valóban kedveli valaki?
Figyelt kérdés
Tényleg, mi szerethető benne? egy mondatot nem tud elmondani vihogás nélkűl! mielött valaki megkérdezi, honnan tudom, hogy mindíg vihog, mikor nem is nézem a műsorait, hát a beharangozókban mindíg azt mutatják, hogy vihog! tényleg kiváncsi erre valaki?2020. szept. 19. 11:50
11/22 anonim válasza:
9. Lerágott csont...
Egyébként te nem hibáztál soha semmit, még fiatalkorodban sem?
😀
12/22 anonim válasza:
Másrészt nem kevesen pont ezért a stílusáért szeretik.
13/22 anonim válasza:
11-es, mindenki hibázik, de soha életemben nem kötöttem bele senkibe, és soha nem aláztam meg senkit. És Te?
14/22 anonim válasza:
Itt sem? Ennél a kérdésnél sem?
15/22 anonim válasza:
persze hogy kedvelik, ne viccelj. ebben az országban Kasza Tibor is népszerű :D Balázsért az igénytelen, buta emberek rajonganak.
„Tényleg, mi szerethető benne?”
Passz. Szerintem egyáltalán nincs humora, átlagosan művelt, de legalább idétlen. olyan, mint egy beképzelt tinisrác, de látod, a proli magyaroknak bejön.
16/22 anonim válasza:
A 15-ös válaszoló miért lett lepontozva? Talán ennyire seggnyaló a magyar nép?
17/22 anonim válasza:
Bocs mindenkinek, az utolsó mondatomnál a kérdőjel véletlen volt.
19/22 anonim válasza:
Amúgy szerintem a Z+-nál azért volt bunkó, mert szeretett volna valamit kompenzálni.
20/22 anonim válasza:
#19 Igen ùgy tudom a kameràs fiùnak akart imponàlni.
össze is jöttek
>>Bobita bobita jatszik szàrnyat igert a malacnak röptette ès őt is kikacagta ..>>
aztàn a szomorù szamuràj bosszùbòl felrakta ezeket a videokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!