Tényleg, mi szerethető benne? egy mondatot nem tud elmondani vihogás nélkűl! mielött valaki megkérdezi, honnan tudom, hogy mindíg vihog, mikor nem is nézem a műsorait, hát a beharangozókban mindíg azt mutatják, hogy vihog! tényleg kiváncsi erre valaki?
Mondjuk összevágott videókból én nem vonnék le messzemenő következtetéseket. Nyilván a vihogós jeleneteket fogják bevágni, mert az több embernek szórakoztató, mint a komolyabb témák. Egyébként mint ember egy teljesen normális, értelmes személyiség, az évek alatt benőtt a feje lágya. Kár, hogy a tévé képernyőn még mindig azt a tapló egoistát játssza, amilyen a való életben is volt évekkel ezelőtt.
2020. szept. 19. 12:01
2/22 anonim válasza:
A hallgatósága mindenképpen, hiszen nem hallgatnák a műsorait ha nem tudnák elviselni. Például a közösségi oldalainak kedvelése egy tipikus mérőszám, amiből következtethető hogy aki már hajlandó őt ezeken a platformokon is nyíltan követni, az kedveli is őt.
Három szám ehhez a feltételezéshez:
Facebook: 628 936 ember követi, 513 304 embernek tetszik.
Instagram: 372E követő
Tehát valóban kedvelik ők sokan, csak róluk könnyen meg tud feledkezni az, akinek a tömeg a véleménybuborékán kívül esik.
2020. szept. 19. 12:01
3/22 anonim válasza:
Én utálom.
2020. szept. 19. 12:32
4/22 anonim válasza:
amikor megszűnt a bumeráng sajnos, gondoltam adok neki egy esélyt, és hallgattam par percig de tényleg folyton úgy csinált mintha valami rohadt vicceset mondott volna és végig vihogott .pont mint a regi taho videoin ahol azt mondja hogy f@sz és szetrohogi magát. Ezenkívül szívesen alaz másokat de ezt sajnos vissza kell fognia max olyanokat cikizhet már csak mint a Pamela..illetve néha előadja a magasztos standard velemenyet gyereknevelésről stb mondván őt mindenki felreismeri és csúnyán beskatulyaztak bruhuhu de szegény nem vonulhatott el hogy lecsengjen a (duci lány helyett önmagát) megszegyenítős videoja mert ilyen kevés munkával hol tudna ennyi pénzt kaszalni.
2020. szept. 19. 12:53
5/22 anonim válasza:
Természetesen igen, van aki bírja, mert bármilyen hihetetlen, az országnak nem minden lakója annyira frusztrált, hogy mindenkit utáljon azért, mert... mert csak.
Fél másodperc alatt simán találhatsz olyan interjút vele a neten, ahol nem vihog. Értelmes, jó műsorvezető. Szimplán a magyar emberek egy elég nagy részének senki sem jó, mert mindenkibe, mindenért beleakarnak kötni.
2020. szept. 19. 14:12
6/22 anonim válasza:
Szerintem okos, értelmes, példaértékű a magánélete, ráadásul nem teregeti ki mindenféle szennylapnak mint a többi celeb.
Az biztos hogy tud élni, és van neki miből, ez pedig sok embernek csípi a szemét, hát ez van.
2020. szept. 21. 21:02
7/22 anonim válasza:
Ááá neeeeem, azért van a tévében meg rádióban meg "internetben"...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!