Eltudnád képzelni Justin Bieber-t rövidebb felzselézett tüsi hajjal?
Figyelt kérdés
Mutass képet milyenre gondoltál még.2010. aug. 6. 17:59
1/10 anonim válasza:
Áhh az naon nem jó, de ez tuti lenne:
2/10 anonim válasza:
eltudnám.:'D de elég érdekes feje lenne,mert megszoktuk ezt a ööö...hogyis hívjam.justin hajat.:'DD
3/10 hasasasa válasza:
ő el lehetne képzelni de soha nem fogja mert a melegek nem zselézik tüsire a hajukat :D
4/10 anonim válasza:
Én nem tudnám elképzelni szerintem így jó és aranyos ahogy van:3(L)
5/10 anonim válasza:
Nemtom....
De az első nagyon jó!!:D
6/10 anonim válasza:
arra gondoltam épp hogy ha kopaszra borotválná a fejét egy rajongója sem maradna... szánalmas de így van.
7/10 anonim válasza:
Igaz NAGYON hülyén nézne ki és nem szeretném annyira mint pasi de én maradnék rajongó(L):D
8/10 anonim válasza:
sztem még az is jobb lenne mint ez a haja, ami most van..
9/10 A kérdező kommentje:
jóvan na mind 1 csak annyira unatkoztam h ezt felkellett tennem de am mire feltetetm már egy fontos eszembe jutott amit csak később tehettem fel XD
2010. aug. 10. 22:55
10/10 anonim válasza:
Hát amekkora b*zi és nyomorék persze!! XD Őt mindenféle képpen ellehet képzelni!! Én inkább a koporsóban képzelném el :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!