Csajok! Ashton Kutchernek jólállnak ezek a hajak? Vagy nektek inkább a rövidebb hajú pasik jönnek be? (Kort lécci írjatok)
2011. jan. 5. 17:26
1/10 anonim válasza:
nekem pont ilyen hajjal tetszik:D 15/L
2/10 anonim válasza:
Nekem általában inkább az ilyen hosszabb hajak tetszenek a legtöbb srácon, de neki pont a rövidebb áll jól. A második képen meg kifejezetten sz@rul néz ki sztem..
Ilyen rövidebb hajjal:
Mivel nagyon szögletes az arca alul, ezért ha eltakarja a homlokát, akkor kicsit olyan gnóm feje van... :P
Viszont amúgy jó pasi.
4/10 anonim válasza:
Nekem mindenhogy jöhetne, de rövid hajjal szerintem is jobb.
5/10 A kérdező kommentje:
üüühümm... ésha vkinek oválisabb feje van (nekem), annak jóláll ha a homlokát eltakarja a haja?^o)
2011. jan. 5. 17:41
6/10 A kérdező kommentje:
vagyis "arca"
2011. jan. 5. 17:44
7/10 anonim válasza:
A legtöbb pasinak sztem jobban áll a hosszabb haj, min a rövidebb. Ha ovális vagy hosszúkás fejed van, akkor tuti, meg akkor, ha valakinek szögletesebb, férfias feje van, vagy hagyobb orra. Nézd meg pl Richard Ashcroft-ot, neki pl nagyon rosszul állna egy rövidebb haj.
Ha valaki kevésbbé férfias, nem nő az arcán szőr, vagy babás, vagy kerekebb feje van, azokon szokott rosszul állni, mert rajtuk lányosan néz ki.
8/10 anonim válasza:
Am a frufru kereketi az arcot de mind1...am nekem nem jön be Ashton .....:S
9/10 anonim válasza:
Meg se néztem a képeket.Szerintem Ashton Kutcher mindenhogy jól néz ki.Irigykedek is a nőjére.
10/10 anonim válasza:
Neki jól áll, de figyu! Neki minden jól áll... Úgyhogy ez hülye kérdés :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!