Mindenkinek bejön Bish Bharbie? Én imádom a transzikat.
Figyelt kérdés
Sokkal jobb, mint az igazi nő.2020. szept. 8. 16:38
1/14 anonim válasza:
én nő vagyok, de én is kedvelem őt a videói alapján.
4/14 A kérdező kommentje:
3@. Miért?
Nekem meg valahogy az igazi nők nem jönnek be. Annyi visszautasítás...a nők irreális elvárásai...csak a külső nekik a lényeg. Ez alapján döntenek és választanak a nők.
2020. szept. 8. 17:01
5/14 anonim válasza:
4.-nek.
Mert veled ellentétben, nem vagyok homár.
6/14 A kérdező kommentje:
5@. Sok hetero hapit is ismerek, akiknek bejön. Szerintem jobb, mint egy túlsúlyos igazi nő. Van stílusa, jó sminket használ, brutál jó a hosszú haja.
2020. szept. 8. 17:43
8/14 A kérdező kommentje:
7@. Ezzel biztosan vitába szállna veled! Tegnap tett fel egy új vidit és pont erről beszélt benne. Ő tramsszeyuális nő. Fiunak született,de lélekben nő. Szedi a hormongyógyszereket is. Valószínű át is műtteti majd magát.
2020. szept. 8. 17:51
9/14 anonim válasza:
Szerintem is jól néz ki, az arca és a szeme nagyon szép.
Ráadásul még humorérzéke is van.
Bírom😀
10/14 anonim válasza:
Menj már vissza ezzel a szex kategóriába, ott is toltad, onnan már elüldöztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!