Mi a véleményetek erről az egész Tyler Joseph-es szituácioról?
Figyelt kérdés
Ezt leginkább attól kérdem akiknek van Twitterre és láttam már,hogy mi történt.
Őszinten nem gondoltam volna soha,hogy ekkora bunkóságot fog valaha csinálni,és most a mentális egézsége se mentség ebben az esetben.
2020. szept. 3. 07:45
1/4 anonim válasza:
Ez már komolyan a kommunizmust idézi, mikor embereket azért bélyegeztek a párt és a csodás kommunizmus ellenségének és végeztek ki, mert nem hirdették az igét a kommunizmus Szent Céljáról ahol csak tudták.
Ez lenne a "bunkóság", hogy valaki a saját ideje és energiája árán épített platformján nem arról beszél amiről valami beképzelt hülyegyerekek követelnek, hogy beszéljen? Semmi joguk nincs megmondani, akármennyire is Szent Cél szerintük valami.
2/4 anonim válasza:
Utánanéztem.... Kicsit csípős a poén, de egyáltalán nem nevezném bunkóságnak, akkor lehet rajta megsértődni, ha valaki nagyon akar. Egyébként meg mégis mióta nem arra használja mindenki a saját platformját, amire akarja?
4/4 anonim válasza:
szerintem amugy k.rvara nem bunkosag, akarki mondhat barmit. ez egy vicc es szerintem nem volt durva, foleg annyira nem, hogy ekkora ugyet csinaljanak belole. mindegy is, mar megszokhattuk, hogy toxic a clique:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!