V. Ki megtudná adni SP budapesti lakásának a címét?
hogy tudjátok ennyire szeretni??
jó én is szeretem az egyik számát, de nem akarok vele találkozni
ha nem lenne ismert nem is érdekelne titeket!!!!!
uristen.-.-"
szánalmasak vagytok,már bocsi.
mit szólnátok hozzá,ha híresek lennétek és mondjuk pasik.és egyik nap nézel ki az ablakon és ott látsz pár örjöngő kis pics*t?? szerintem nem lennél éppen feldobva.ő sem.ezért hagyjatok már meg neki ennyi magánéletet.vannak fellépései ott eltudjátok kapni.
Szerintem nem kéne hülyét csinálni magatokból, mégis minek mennétek oda? Most azt hiszitek, hogy toporzékoltok a lakása előtt, ő kinéz az ablakon meglát téged meg a barátnődet és egyből belétek szeret vagy mi?:D
Szerintem ha igazán nagy SP fanok lennétek nem zaklatnátok, örüljetek, hogy a koncerten látjátok. De az azért már enyhén szólva is beteges, hogy itt kérdezgetek a lakcímét. Szerintem nyugodj meg és kezdj olyan srácokkal akik korban is hozzád illenek (11-12 éveseket), és hagyjátok ezt a szerencsétlen SP gyereket élni.
én is nagy SP fan vagyok,de mégse akarok elmenni hozzá.
multkor is pár rajongó ott várta a gangon és Krisztián mérges volt rá kicsit.szóval annak nem örül hogy ott vannak a rajongói.
Ááááá...,
Itt már nincs mit tenni, tarkólövést mindkettönek!
Tudtátok hogy Sp meleg, ő a kukit szereti nem a punit! Nektek még análba se rakná! R!ngyók szopj@tok le mélytorkosan, Sp pedig tiz vagon bantunégert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!