Miért tűnnek el magyar youtuberekről szóló kérdések?
Most ez már a második eset (pár napja történt) az utóbbi pár hónapban, hogy egy youtuberről szóló kérdés eltűnt amire több száz válasz is érkezett. Ez a 2 kérdés 2 különböző youtuberre vonatkozott. És akkor ezek csak amikre én válaszoltam és nyomon követtem, szóval biztos volt több ilyen is.
Ők töröltetik ezeket? Talán pár hetente nézik, hogy van e új kérdés amire többségben negatív válaszok jönnek és akkor szólnak a gyakorinak, hogy töröljék? Ha így van akkor ez elég szánalmas.
En csak azt nem ertem, ha szolasszabadsag van es ok mind - ha ugy nezzuk - “nyilvanos emberek”/ “kozszemelyisegek”, akkor miert ne lehetne megbeszelni dolgokat roluk/ velemenyt nyilvanitani?
Nyilvan, ha az elso emeleti Marika nenirol kezdek el fecsegni, az valoban mar szemelyisegi jogokat serto, hiszen o teljesen egy magan ember. Viszont ezzel szemben a Youtuberek es a nagy influk, pedig mar nem annyira....
Ennyi erovel akkor OV is toroltethetne minden rola megjeleno cikket/hirt bartmit, hiszen o is egy szemely, es a munkajaval jar, hogy kozeleti/politikai szemelykent a NYILVANOSSAG beszel rola.
Termeszetesen ertem az #1 valaszolot, es valoban jogos, csak szamomra annyira kettos ez az egesz.
Bezzeg ha ingyen termekrol/anyagi tamogatasrol van szo, akkor egybol ugranak, mint “internetes kozszemelyek”. 😂
Amugy meg ha valaki tenyleg jol csinalja amit csinal, nagyon keves negativ olvashato rola (max trolloktol), tehat altalaban az esetek 80%-ban szerintem valos alapja van a negativ kritikanak. (Persze normalis keretek kozott kell megfogalmazni a kritikat is, nem ramondani erre-arra hogy egy hulye p.😀)
Ez az en velemenyem.
Szerintem jelentik a moderátoroknak, azért törlik.
Más celebekről.szóló kérdések évek óta fenn vannak pl Zimány Linda.
Csak valaki érzékeny a negatív kritikákra még ha jogosak is... 😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!