Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nem jut eszembe, kire hasonlít...

Nem jut eszembe, kire hasonlít annyira Rudolf Péter színművész. Tipp?

Figyelt kérdés
Nagyjából vele egyidős színművész, akire gondolok, és szintén a 80-as, 90-es években volt kifejezetten ismert, magyar filmekből. Annak idején is rendre összetévesztettem őket, annyira hasonló az arcuk. Azonban nem jut eszembe a neve...

2020. aug. 9. 18:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Magyar Attila se lehet...

írd be gugliba, hogy magyar színész, hátha meglátod?vagy ez már volt?

2020. aug. 9. 20:57
 12/20 A kérdező kommentje:
Egyébként Madaras Józsefre is emlékeztet Rudolf Péter arca, de még mindig nem jut eszembe, kivel szoktam nagyon összetéveszteni az arcukat.
2020. aug. 9. 20:57
 13/20 A kérdező kommentje:
Most épp a wiki-t bogarászom. :) Gugliba, hogy magyar színész... hát, szerintem úgy olyan, mint tűt keresni a szénakazalban... Nem is tudom...
2020. aug. 9. 20:58
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Scherer Péter?
2020. aug. 9. 21:01
 15/20 A kérdező kommentje:
MINDENKIT FELPONTOZTAM, mert segíteni igyekeztek, úgyhogy köszi. :) Ez azért jó, mert segít nekem az asszociációban, hápci. :) Szerintem eszembe jut hamarosan...
2020. aug. 9. 21:01
 16/20 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg sok a hasonló arc, akikre utaltatok... Scherer Péter mindenesetre eléggé mellément, de neked is adtam zöld mancsot. :)
2020. aug. 9. 21:02
 17/20 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy attól is nagy a hasonlóság, hogy emlékeim szerint mindketten amolyan aranyosan bandzsik. :D Nézzétek csak meg Rudolf Péter művész úr tekintetét. ;) Szerintem ez az egyik sajátja az arcuknak. Nembántásból mondom, de tényleg bírom, ahogy néznek. :) Csak tudnám, ki a másik... Morf-morf... (Folytatom a morfondírozást...)
2020. aug. 9. 21:20
 18/20 A kérdező kommentje:

ASSZEM MEGVAN. Komolyan mondom, elbizonytalanodtam, mivel nézegetve a filmek szereplőinek listáját a 70-es évektől, felkiáltottam egy névnél. Évek óta nem láttam tőle korabeli filmet, ezért most hiába nézem vissza youtube-n, már nem érzem hasonlónak az arcát Rudolf Péteréhez. Lehet, hogy mégse őrajta agyaltam...? Gálffi László nevénél kiáltottam fel:

https://www.youtube.com/watch?v=HzBxghIi87w

Azért ha később egy másik arc is beugrik, szólni fogok, mert nem hagy nyugodni a dolog. :) Bár lehet, hogy tényleg Gálffi az, akinek valamely filmjében a stílusa kísértetiesen Rudolf Péter stílusára emlékeztetett egykor... Nem tudom.

2020. aug. 9. 22:14
 19/20 A kérdező kommentje:

Fábry Zoltán: Requiem (1982) filmjére ráakadtam, abban Gálffi László alakítja az egyik főszerepet, ahogy olvasom. Mutatok egy részletet, Gálffi jelenetével, lehet, hogy tényleg őrá gondoltam, csak hát az évek alatt kopott róla az emlékem, hogy milyen volt fiatalon. Annak idején asszem őt kevertem folyton össze Rudolf Péterrel, a stílusuk miatt, és az arcuk is nagyjából hasonló.

[link]

2020. aug. 9. 22:21
 20/20 A kérdező kommentje:
Ja, és főleg a hangjuk, orgánumuk nagyon hasonló!! A hanglejtésük, színészi stílusuk! :)
2020. aug. 9. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!