A youtuberek milyen címet írnak ki, ahova lehet nekik ajándékot, fan levelet küldeni?
Bármelyik Csecse Attila, Nasz Dani videó. Asszem Viszkok F. is ilyen, Follow Anna. AZ össze nagy youtuber. De Csecse A. és Nasz D. 100%
Meg azok a céges címeik is vannak asszem. Partnercégesek lehetnek, de nem vagyok benne biztos
Bocsi, rosszul emlékeztem, Csecsének már nincs kint semmi. Vagy nem volt, csak összekevertem valakivel, vagy levette.
Whisper Ton:
CSOMAGOT KÜLDENÉL?
Cím: 8200 Veszprém Stadion Utca 21 (Nem lakcím)
Viszkok F:
Küldenél nekem valamit? Itt megteheted:
Viszkok Fruzsina - Post for Rent Digital Agency
1026 Budapest Riadó utca 07.
Abosi Barni
Küldj nekem csomagot/levelet ha gondolod:
Abosi Barna
Klikkmánia - BugTV
Andrássy út 36
1061 Budapest
I have no idea Hungary
LEVELEKET ITT FOGADOK:
Török Ábel, Post For Rent
Budapest
Riadó utca 7.
1026
Gyorsan átnéztem a felkapottakat, nincs olyan sok, mint gondoltam, de jó párnak van ilyen címe. Whisper T kiírta, hogy nem lakcím, gondolom odamentek a gyerekek. :D
Veszprém - fogorvosi rendelőnek tűnik, munkahely vagy ismerős munkahelye gondolom
A Riadó utca 7 az egy ügynökség címe.
Andrássy út meg egy iStyle bolt - lehet csomagpontként is működik, vagy munkahely/ismerős munkahelye
Köszi. Akkor értem már, hogy Whisper miért ilyen gazdag. :D
Akkor csak csomagpontként lehet megoldani, ha én is youtuber vagyok? Nincs ismerős, meg annak munkahelye. Vagyis a szülőknek van, de nem saját vállalkozás. Anyám postás, apám egy cégnél fizikai munkás, nem hiszem, hogy engednék ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!