11/20 anonim válasza:
Kedves 10-es
Ízlések es pofonok, nem szabad izlesrol vitázni mert ugyse jutnak dűlőre a felek. Ha a koreai énekeseket találja szépnek akkor az az o dolga, ahogy az elso válaszoló dolga is, hogy o kit lat annak. Mindkettő szep es pont, felesleges vitát ne kezdemenyezzunk mar 😃
12/20 Alex Fly válasza:
Akkor még egy pár mutatós darab: Kim Wilde, Debbie Harry, Belinda Jo Carlisle...
13/20 A kérdező kommentje:
Floor szerintem is nagyon szép, nem én pontoztalak le.
12-es, jó ízlésed van, mind gyönyörűek, akiket írtál, különösen Debbie.
2020. aug. 6. 09:29
15/20 A kérdező kommentje:
Na ő nagyon szép <3
2020. szept. 23. 16:14
16/20 anonim válasza:
Én most csalni fogok és mondok három nevet:
Scarlett Johansson
Brie Larson
Emmy Rossum
Ők ugye mindhárman színésznőként híresek, DE mindhárman énekesnők is amúgy, és nem csak ilyen bulikon karaokézós típusok, mindegyiküknek van hivatalosan megjelent lemeze, szóval ők is énekesnők hivatalosan. :) Na ők nagyon szépek, ebben a sorrendben.
17/20 anonim válasza:
Holnapra kitalálom,de biztos.
18/20 Alex Fly válasza:
Na jó, ha csalunk, akkor tegyünk hozzá még egyet: Jane Wiedlin. És még ma, 62 évesen sem semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!