Azért támadják Schobert Norbit mert kimondta az tabu igazságot amit sok férfi nem mert ki mondani?
Schobert Norbi megmondta nyíltan a tabu témát amit rengeteg férfi nem mert kinondani hogy a túlsúlyos nők nem vonzóak.
Hiába tagadják a férfiak és azt mondják hogy a kövér lányok is szépek ,a férfiak többsége a sovány karcsú szép nőket keresik csak nem merik kimondani.
Schobert Norbi pedig kimondta a tabut hogy szexuálisan nem vonzóak a túlsúlyos lányok és ezért kell őt támadni?
Ez egy szubjektív vélemény amit arra használ hogy eladja a termékeit.
Tökmindegy milyen testalkatot nézünk, lesz valaki akinek nem tetszik, és lesz valaki aki fújol rá.
Ez mint marketing húzás kb annyia intelligens mint ha a Samsung vezérigazgatója kiállna, hogy szerinte minden apple felhasználó nyomoronc.
Kicsit meg kéne erőltetnie magát.
Hát nem osztom a véleményed, sem a Schobertét. Ezt a dolgot nem lehet ráhúzni általánosságban mindenkire.
A mód, ahogy kifejezte magát az eléggé degradáló volt.
Nem beszélve arról az önjelölt küldetéstudatról, ami munkál abban a fickóban.
A férfiak jelentős részének semmi szüksége arra,hogy egy ilyen figura képviselje a " véleményüket "
És, hogy kinek mi a szép...
Elismerésre méltó, ha valaki szépen kialakítja az arányos testét...
Ugyanakkor inkább választok társnak egy olyan embert,akivel egyetértésben és vidáman éljük a napjainkat aki nem sanyargatja önmagát és nem a fehérje bevitel körül forog az élete. És pont nem érdekel, ha van rajta 20 kiló...
Azért, mert kókler.
Ez egy dolga, de ott volt a kokain vegyjele meg hasonlók, meg cuccai se túl egeszsegesek
Norbi saját háza táját elnézve, inkább ne adjon párkapcsolati tanácsot...
Szegény Rékán azon kívül, hogy 12% alatt van rajta a testzsír nem sok érdekes van, az a nő full halott lelkileg.
Így belenézel a szemébe és hallod a belül szóló liftzenét.
Én leginkább őt sajnálom ebben a képletben, hogy ilyen ember mellett él.
Schobert egy degenerált f*sz.
Ismerek egy embert akinek duci barátnője van és BOLDOGAK EGYÜTT.
Szóval itt arra szeretnék ki lyukadni hogy a duci nők is vonzóak. Nem hiszem hogy olyan vissza taszító lenne egy nő aki duci.
Fiúk/Férfiak nagy része alakra megy csak nem értem miért ha a belső számít a legjobban szerintem...
Sokatoknak kiderülhetett volna én vagyok annak a bizonyos személynek a barátnője aki boldog kapcsolatban él.❤
Ja. A duci nők nem vonzóak, de a nemvaltok igen...
Azzal sincs baj, csak ha neki se az atlag jon be...
Bar hallani, hogy ráhajtott ducibb nokre
A sporttudós kijelentésével az a baj, hogy lenézte, és lehurrogta általánosságban, egy kalap alá véve minden szülés utáni hölgyet.
Ezt minden nö nevében kikérem magamnak én is, pedíg fiú vagyok.
Ha a feleségem szült, akkor a teste olyan, amilyen. Nem az alakját, hanem az egészségét, a kimagasló teljesítményt nézem/látom benne.
Egy vadidegen pedíg ne prédikálja tele az országot, mert nincsen két egyforma ember. Ne általánosítson. Mindenki másképp viszonyul a szüléshez.
A degradáló megjegyzés pedíg még a szük baráti körömben sem illendö. Bunkóság !
9-es, nálad a pont. :D
Ráadásul még annyi esze sincs, hogy egy több hónapja lejárt témát szedett épp elő, már bánatot sem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!