Szegény Mazsi nem látja, hogy Berki még mindig szerelmes Pamelába?
Minden alkalmat megragad, hogy felemlegesse, folyamatosan vele foglalkozik, keresi a kontaktot vele.
Mazsi helyében nekem ez nagyon rosszul esne. Azt sem veszi észre hogy Krisztián sokszor hogy beszél vele és kihasználja, a hát z körüli féfimunkát is szegény nő csinálja. Pamela pedig tagdhatatlanul egyre jobban néz ki. Szerintetek nem látja Reni, hogy mi a helyzet?
Hú de jól meg tudtátok fogalmazni.
Arra lennék még kíváncsi, h Berki párjának kötelező posztolni a gyerekről? Esetleg valami szerződést irat erről alá? Mert Pamela is azt írta a posztjában hogy már van választása amióta nincs együtt vele, és nem posztol Natiról, illetve Mazsi is utalt rá a kommentekben hogy ő nem tud mit csinálni, nèhány embernek küldött is valamit privátban.
Nem hiszem el, hogy nem tudja szegény kislány érdekeit nézni, ha tényleg annyira szereti amennyire mondja. A saját gyerekét is kitenné ennek?
Berki egy gusztustalan féreg és igen eléggé becsicskította ezt a Mazsi-csajt. A csaj se normális, szerintem normális nő képtelen lenne így hagyni, hogy ilyen szinten alázzák ahogy Berki alázza Mazsit, meg nagyjából minden nőt.
Szerintem Mazsi nem véletlenül bőg most már szinte minden videóban. Érzi hogy ez nem egészen úgy alakult ahogy ő szerette volna. Csúnya válás lesz ebből, de ez már az elején látszódott.
Nem vagyok oda Pameláért sem, de ő jó irányba változott és Bence is jó hatással van rá. Amúgy azzal egyetértek, hogy azonnal a bíróságra megy ha valami nem tetszik neki amit Berki művel a kislánnyal. Sajnos Berkivel csak így lehet "beszélni" máshogy nem.
Mindent és mindenkit fegyvernek használ. A kocsiját (büntetőfékezés), a motorját (szintén) a médiát (szavakkal bármit kiforgat, kicsavar) a bírósági és jogi rendszert (fenyeget mindenkit aki olyat posztol a képei alá amit neki nem tetszik).
Amúgy nézzétek meg a videóit a youtube csatornáján. Az összes ember akivel szerepel egy videóban, nézzétek meg az arcukat ahogy Berkire néznek. Vegyétek le a hangot és csak a képet nézzétek. Meg fogtok döbbenni amit láttok. Szinte mindenki (nagyon-nagyon sokan) akik egy videóban szerepelnek vele undorodnak tőle. Próbálják leplezni, de nem sok mindenkinek sikerül. A legjellemzőbb érzelem amit kivált az emberek nagy részéből, az undor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!