Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogyan kezdjem a színészi...

Hogyan kezdjem a színészi pályámat?

Figyelt kérdés
Sokan mondják a környezetemben, hogy nagyon tehetséges vagyok lehetnék színésznő.Persze tudom hogy ez nem így megy, hogy eldöntöm ,hogy én az leszek és kész.Igazából nem akarok ismert lenni semmi féle képen csak szeretném csinálni amiben jó vagyok. Talán nem is itt Magyarországon hanem mondjuk külföldön, de igazából fogalmam nincs hogyan induljak el.Ötletek?
2010. aug. 3. 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha annyit nem írsz le, hogy hány éves vagy, eddig milyen tapasztalatod van, hol próbálhattad ki amgad, úgy elég nehéz a kérdésed komolyan venni...
2010. aug. 3. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Menyjél színészképző suliba, vagy jelentkezz statisztának filmforgatásra.
2010. aug. 3. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Vannak színésziskolák, jelentkezz. Lehet, hogy én is fogok.
2010. aug. 3. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Budapesten van a színművészeti egyetem, ami nagyon jó iskola, de nagyon nehéz bekerülni. Ja és 24 év felettieket nem vesznek fel (de gondolom te még nem vagy annyi).

Nekem egyik ismerősöm egy színházi gyerekszerep válogatásra jelentkezett és bejutott, s ott fedezték fel. Szóval az ilyenekkel is próbálkozhatsz, vagy videoklippekkel. Remélem segítettem =)

2010. aug. 3. 23:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Szüless Hollywoodban...
2010. aug. 4. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!