Puzsérról nektek is mindig Kanye West jut eszetekbe?
Figyelt kérdés
szerintem tökre hasonlítanak, a megnyilvánulásaik meg minden2020. júl. 19. 15:19
2/6 anonim válasza:
Nekem inkább ő jut eszembe róla:
3/6 anonim válasza:
Nekem rólad jut eszembe Kanye West, kérdező. Nyilvánvaló, hogy Puzsér egy művelt, olvasott értelmiségi, aki filozófiai és vallási kérdéseket, társadalmi és politikai kérdéseket elemzett egész életében, illetve vagy kulturkritikai oldala is, filmek és zenék értékelését is csinálja. Kanye West egy buta rapper, össze-vissza beszél, csak mostanában kezdett el bármennyi politikával foglalkozni.
A kérdés célja az volt, hogy Puzsért lejárasd ilyen olcsó, személyeskedő módon, te viselkedsz úgy, mint KW, te hasonlítasz rá.
4/6 A kérdező kommentje:
Én mindkettejüket bírom, nem bánom, ha bármelyikükhöz hasonlítasz :)
2020. júl. 25. 15:56
5/6 anonim válasza:
3-mas. Kanye West nem buta, sőt van hogy olyan szövegeket rakott össze, hogy csak néznétek. De tény és való, hogy van mentális betegsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!