Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Van még valakinél ilyen?...

Van még valakinél ilyen? Ahogy közeledig július 23.-a egyre jobban görcsöl a hasam és ideges vagyok. Több lent...

Figyelt kérdés

Én már legalább négy éve ismerem a 1D-t, de rendszeresen csak tavaly óta halgatom a zenéjüket és követem a munkásságukat. Már csak kilenc nap van és ha erre gondolok kis gombocba ugrik a gyomrom. Rohadtul nem állok készen július 23.-ra. Nem szeretnék csalódni...

Van még valaki akinél ugyan ez van vagy legalább hasonló?

Ki várja még azt, hogy a One Direction visszatérjen?

Mióta vagytok Directionerek?

Ti is szoktatok sírni ha meghalljátok a History-t vagy a What makes you beautiful-t?

Mondjátok, hogy nem csak én vagyok ilyen nyomi!

2020. júl. 14. 09:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
MENTAL BREAKDOWN HEY Okay I'm fine
2020. júl. 23. 15:54
 22/24 anonim ***** válasza:
25%
Iszonyatos nagyot csalódtam... Zayn még posztolni sem posztolt... Szörnyű... Komolyan ennyi? ERRE vártam hetek óta? Ezért remegtem? Hát kösz 1D :)... Nem igazán hálásak... Egyedül Liam az,aki ma interjút adott és normális volt.
2020. júl. 23. 18:14
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. Habár Zayn sokat köszönhet a bandának, nem kötelessége posztolni, mert ő nem élvezte annyira az ott eltöltött időt. Niall, Liam, Louis és Harry is posztoltak. Kaptunk új változatokat a zenéikből Spotify-on/Apple Music-on. A website már működik és az is nagyon jó lett. Összefoglaló videót, jobb minőségben wmyb-t is tettek ki és még egy pár napig posztolnak 4k-s videókat. :)
2020. júl. 24. 01:41
 24/24 A kérdező kommentje:

22es valaszolo

Zayn lehet hogy nem tett ki semmit, de ez nem kotelessege valamint az is lehet h meg van kotve a keze azert nem posztolhatott.

2020. júl. 29. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!