Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Van még valakinél ilyen?...

Van még valakinél ilyen? Ahogy közeledig július 23.-a egyre jobban görcsöl a hasam és ideges vagyok. Több lent...

Figyelt kérdés

Én már legalább négy éve ismerem a 1D-t, de rendszeresen csak tavaly óta halgatom a zenéjüket és követem a munkásságukat. Már csak kilenc nap van és ha erre gondolok kis gombocba ugrik a gyomrom. Rohadtul nem állok készen július 23.-ra. Nem szeretnék csalódni...

Van még valaki akinél ugyan ez van vagy legalább hasonló?

Ki várja még azt, hogy a One Direction visszatérjen?

Mióta vagytok Directionerek?

Ti is szoktatok sírni ha meghalljátok a History-t vagy a What makes you beautiful-t?

Mondjátok, hogy nem csak én vagyok ilyen nyomi!

2020. júl. 14. 09:39
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Nyugi, én is ideges vagyok 23.a miatt! Nagyon szeretem a 1D-t már egy éve, ők az életem. Az biztos, hogy a rajongóknak ez lesz a legrosszabb vagy legjobb napja, nagyon remélem, hogy nem fogunk csalódni!
2020. júl. 16. 19:45
 12/24 izuka7519 válasza:
Én is várom az One Direction 10.évfordulóját. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, bízok benne, hogy nem okoznak csalódást a rajongóknak. Régebb ismerem a zenéjüket csak nem ismertem, hogy kik azok. De már első perctől kedvelem a zenéjüket, és bármit is választanak, a fő, hogy boldogak legyenek, boldogan csinálják.
2020. júl. 17. 15:23
 13/24 anonim ***** válasza:
Én elég régen directioner vagyok (2011-12 óta), bár a visszafogottabb fajtából. Követem, higy mi van velük, és persze hallgatom a zenéjüket, de kb ennyi. Én nem számítok sokra, akkor nem tudok nagyot csalódni, és amúgy is realisztikusabb. Szerintem néhány tweetnél és max egy zoomos összeröffenésnél nem lesz több. De persze lehet reménykedni.
2020. júl. 17. 15:42
 14/24 anonim ***** válasza:
2020. júl. 18. 23:00
 15/24 anonim ***** válasza:
Szia! Én ezen a nyáron kezdtem el őket hallgatni és nagyon durván megszerettém őket mint személyeket és a zenéjüket is. Igen én is nagyon izgulok a holnap miatt ráadásul azt mondták visszatérnek majd, de én arra számítottam hogy újra összeállnak de nem. Csak a 10. Évforduló miatt és ez engem elszomorít mert ha az nem lenne meg így 4 év után se tértek volna vissza. Félek hogy ez csak felkavaró sokak számára mert ha úgy nézzük ténylegesen nem térnek vissza sajnos🥺
2020. júl. 22. 14:26
 16/24 anonim ***** válasza:

Igen és ma meghallgattam a historyt és elkezdtem bőgni.. örülök hogy nem vagyok egyedül.

Azt sajnálom hogy (tudom Niall és Louis meg talán Liam joba vannam még) Harryről meg Zaynről nem tudjuk.

2020. júl. 22. 14:27
 17/24 anonim ***** válasza:
Egyébként bárki bármit mondhat meg cikizhet de én se nagyon ismertem őket de aztán elkezdtem hallgatni és ők tényleg jók. Koncerteken olyan a hangjuk mint a klipekben, imádható személyiségük van, fantasztikus számaik. Kár ha valaki olyan meghallja hogy One direction aki nem hallgatta meg még egy számukat sem , leszarozza őket. Ők a legjobb banda akiket ismerek
2020. júl. 22. 14:30
 18/24 anonim ***** válasza:
Eddig még semmi nem történt,csak instára rakták ki... 😭
2020. júl. 23. 07:46
 19/24 anonim ***** válasza:
Liam kirakott instára egy posztot... Én kicsit csalódott vagyok eddig :(
2020. júl. 23. 11:16
 20/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szóval tegnep este épp hogy félórát aludtam. Folyanatosan frissitettem az oldalakat és beszélgettem pár directionerrel. Ma mikor felkeltem ha azt lehet így hívni, Liam adásban volt, szoval én meg egy csapat fan együtt néztük. És most nagyon de nagyon csalódott vagyok mert lassan 12 óra és még semmi hír. De bizok a srácokban és abban, hogy nem fognak minjet átverni. Egyébként nézzétek amit Liam posztolt, mert az egy akkori üzenet amikor a banda összeállt, megalakult. Pont tíz éves.

2020. júl. 23. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!