Mi a véleményetek Jiminről? (AOA)
Nemrég robbant ki ez a botrány.
Egy részlet Mina instagram posztjából:
Azt hiszem túl nehéz számára, hogy elém álljon. Amikor új menedzser vagy új személy jött a csapatba mindig azt mondtad neki, hogy kerüljenek engem, mert hülye és ilyesztő vagyok. Miért lennék ilyen? Amikor visszajöttem a meghallgatásról azt mondtad 'Csoda, hogy felvettek.' Amikor diétán voltam, csak annyit mondtál: 'Mina ez K** borzalmas, hogy nézel ki?' Na és a többi gyakornokkal is úgy viselkedtél mindha a főnökük lennél. Néha a gyakorló teremben kellet aludnom, mert nem hagytál. Volt amikor az összes tagot kibeszélted. Olyan dolgokat tettél és mondtál amit nem kellet volna. Oh és igen lekezdtél velem kiabálni a fodrásznál mert nem üdvözöltelek téged egyből. Ugye erre sem emlékszel? Pedig nagyon kicsi dolgokat írtam eddig. Túl sok van hiszen 10 évig voltunk együtt. Miattad Unnie, nincs már nagyon semmi amit veszíthetnék, tudtad, hogy már nem félek? Nem félek mert amit kaptam erősebé tett. Amit adtál, így hívják, hogy stressz. Egyáltalán nem tudtad, nem? Az öngyilkosságom mellé írt levelemben is csak a te nevedet írtam. Összeestem a stressz miatt, és összeestem az öngyilkossági kisérletemnél
Srácok álljatok le, Jiminnek valószínűleg komoly mentális problémái lehetnek, ha így viselkedett a munkatásaival. Senki sem születik gonoszan, és nincs olyan, hogy valaki ok nélkül legyen gonosz. :))) Remélem mindenkinek világos, hogy ezzel most nem azt akarom mondani, hogy Jimin nem volt bűnös, és hogy nem érdemli meg, hogy kirakják a bandából, hiszen tett amit tett és Mina meg a többi ember akit bántalmazott, nem lesz jobban a tudattól, hogy Jimin beteg.
De guys, legyen már bennetek egy kis empátia. Jiminnek nem hiszem, hogy csak pszichológiai kezelésre lenne szüksége... Sajnálom Jimint, mégjobban Minát, de mindkettőjüknek egy igazán jó pszichológusra esetleg pszichiáterre lenne szükségük. Ezek a szakemberek aranyat érnek!!!
Nagyon sok ilyen esetet lehetséges lenne megelőzni ha a cégek már egészen gyerekkortól fogva rendszeres mentálhigiénés szakembereket neveznének ki a gyakornokok mellé.
Persze azon nem sokat lehet segíteni ha valaki rossz ember.
Képesek a mentális betegségek cifra gondolatokat belültetni az ember agyába. Nem tudom Jiminnél merre billen inkább a mérleg nyele.
1000% hogy Jiminnél valami probléma van
Szerintem rá férne egy bentlakásos elmegyógyintézet legalább egy 28 évre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!