Mi a véleményetek Jiminről? (AOA)
Nemrég robbant ki ez a botrány.
Egy részlet Mina instagram posztjából:
Azt hiszem túl nehéz számára, hogy elém álljon. Amikor új menedzser vagy új személy jött a csapatba mindig azt mondtad neki, hogy kerüljenek engem, mert hülye és ilyesztő vagyok. Miért lennék ilyen? Amikor visszajöttem a meghallgatásról azt mondtad 'Csoda, hogy felvettek.' Amikor diétán voltam, csak annyit mondtál: 'Mina ez K** borzalmas, hogy nézel ki?' Na és a többi gyakornokkal is úgy viselkedtél mindha a főnökük lennél. Néha a gyakorló teremben kellet aludnom, mert nem hagytál. Volt amikor az összes tagot kibeszélted. Olyan dolgokat tettél és mondtál amit nem kellet volna. Oh és igen lekezdtél velem kiabálni a fodrásznál mert nem üdvözöltelek téged egyből. Ugye erre sem emlékszel? Pedig nagyon kicsi dolgokat írtam eddig. Túl sok van hiszen 10 évig voltunk együtt. Miattad Unnie, nincs már nagyon semmi amit veszíthetnék, tudtad, hogy már nem félek? Nem félek mert amit kaptam erősebé tett. Amit adtál, így hívják, hogy stressz. Egyáltalán nem tudtad, nem? Az öngyilkosságom mellé írt levelemben is csak a te nevedet írtam. Összeestem a stressz miatt, és összeestem az öngyilkossági kisérletemnél
Kedves 11-es! Igen valószínű.
Köszönöm a válaszod.
Igen ezt sajnos tudom... :(
Köszönöm a válaszod.
Előttem lévő! Nagyon igazad van! Sajnos nekem is ő volt a kedvencem...
És rettenetesen nagyot csalódtam én is.
15 igen konkrétan az ilyen bántalmazó antiszociális viselkedesek hivatalosan el vannak ismerve betegségnek mivel ezek mentális betegségek... szociopata illetve pszichopata (kicsit mas a kettő de sok bennük a hasonlóság...)
De az mindent betesz hogy a dormba hivott fel egy férfit és dugatta meg magát! Akkor már mentek volna el egy ilyen egy éjszakás love hotelbe... 😓
A 11:31-es válaszoló vagyok. A férfival szexelős dolog nálam nem vágta ki annyira a biztosítékot. Mármint tényleg nem a dormban kellett volna, mert ki tudja, hogy a csávó kiadja-e a címüket és mi lesz abból. Illetve a legtöbb dorm nem arról híres, hogy mindenki külön szobában van. Ha most Jiminnek volt szobatársa annak nagyon gáz lehetett. Most gondolj bele, mész be a valakivel közös szobába és mindig eszedbe jut, hogy ő ott szokott szexelni, esetleg épp megy az akció, és addig nem tud ott pihenni a másik, amikor lenne ideje. Az, hogy szexel az már annyira nem gáz, csak ne másokkal közös helyen. Mindenesetre Minának ezt a részt nem kellett volna szóba hoznia (már ha véletlenül nem ő volt Jimin szobatársa), vagy legalábbis abban a kontextusban nem, hogy nem tud komolyan venni egy olyan embert, aki férfit visz/fizetős férfit visz fel a dormba, mert szerintem ez, ha őt nem érintette közvetlen, akkor nem témába vág. Érthető, hogy nyilvánosságra hozta, tíz év bántalmazás utáni, képmutató bocsánat kérés után várható, ha nem az volt az első gondolata, hogy hideg fejjel átgondolja, hogy hogy utasítsa el a bocsánatkérést. Nem kellett volna ezt a szexuális részt nyilvánosságra hozni, de szerintem a körülményeket nézve megbocsátható. Nem az lett elsőre nyilvánosságra hozva, hogy Jimin milyen képmutató, közbe meg ezt csinálja, mert ha ez lett volna a fő gond, akkor az nem okoz olyan lelki sebeket. Viszont mondom, érthető, hogy feljött, valószínűleg lelkileg megviseli Mintát még mindig, ami a bandában történt. Valószínűleg, ha engem bántalmazott volna valaki ennyi ideig, lelkileg felzaklatott állapotban, ha valaki azért kért volna bocsánatot tőlem nyilvánosan, hogy ő magát sajnáltassa és hogy mossa magát, én is felhoztam volna ellene valami nem témába vágó dolgot. És nem feltétlenül bosszúból. Inkább csak azért, ha már a másik több mint tíz évnyi szenvedést annyira semmibenéz, hogy még magát állítja be áldozatnak, akkor elkeseredettségből várható, hogy kap egy ilyen, jó akkor még ezt a szennyest is kiterítem reakciót.
Egyébként az AOA kiadója is megér egy misét több okból is. Jimin kilépését önkéntes döntésnek állítják be, de azért egy pár éves bannt a közszereplőségben utána vágnak... Meg az is külön gyönyörű, hogy amíg az AOA nem futott be a vezetőség nem is tudta a tagok nevét.
valami borzasztó. sose bírtam a csajt,igaz amikor sokan aggódtak érte,hogy anorexiás akkor írtam egy kommenten,hogy remélem jól van bla bla de ez túl sok. mármint ő kinek képzelni magát? de őszintén,hogy ő így bánik más emberekkel,mellesleg a saját csapatának tagjaival. nem hinném,hogy mina provokálta volna ki belőle ezt a viselkedést.
én tényleg nem kívánok neki semmi jót a karrierjére nézve. ha ő képes volt tönkretenni egy embert mentálisan és lelkileg akkor vállalja a következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!