Kinek hogy tetszik a blackpinktől a "How you like that"?
Én nekem nagyon. Tudom, már több napja kijött, de most jutott eszembe, így most is kérdezem meg. Durva hogy elérte ilyen hamar a 200M-t és hogy mennyi rekordot döntött. Ahogy a csajok kinéznek, meg brutál. Jisoo gyönyörű, mint mindig. Rosé új hajszíne nagyon tetszik (bár sztem volt szebb is, pl a szőke :) ). Jennienek a szőkére festett haj elől nagyon feldobja... Lisa meg bárhogyan jól néz ki. :3 bár, amúgy nem tudom, hogy most maradt ilyen rövid, mert kijött a showjuk első epizódja (amit még nem láttam csak egy pici részletet) és ott Lisa haja hosszú volt. Nem tudom, hogy az most régebbi felvétel, vagy póthaja lett Lisának, minden esetre, a hosszú még mindig jobb szerintem. A véleményeket várom. Köszönöm ❤️
Szavazás :
Szerintetek ki nézett ki legjobban a klipben?
Nos, amit te láttál az régebbi felvétel. Amin már Rosénak szürkés, Jennie-nek meg elől szőke haja van, azon már Lisának is rövid.
Egyébként nekem nagyon tetszett. Féltem, hogy csalódni fogok, de ez egyáltalán nem történt meg.
Mivel DDU-DU DDU-DU zenében Jennie több részt kapott és Lisa nem olyan sokat, most örültem, hogy Lisa is ebben most több szerepet kapott. A Kill This Love-ban meg szinte ugyanannyi részük volt.
Jisoot sajnálom, mert ő nem kap annyi részt, mint a többiek, pedig szerintem gyönyörű hangja van.
Rosénak meg az a haj... Csodaszép.
Az egész MV lenyűgöző és mióta ki jött, szinte csak ezt hallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!