Csivettka miért ,,promotálja" ennyire hogy ő milyen sok pasival volt és hogy mennyire szereti ezeket a dolgokat, ha van több éves kapcsolata?
Olyan beleéléssel mesél ezekről a régi kalandokról, mintha nem tudom én milyen hatalmas dolog lenne, 21 éves koránál leragadt?
Nem hogy örülne, hogy most van stabil kapcsolata
Olyan mintha a múltban élne.
Nekem visszataszító
Engem inkább az taszít benne, ahogy az exeiről beszél. Tömény gyűlölettel, és frusztrációval miközben gúnyneveket aggat rájuk, kisfiú, Mr. Talán, stb. Név szerint ugyan nem említi meg őket (azért konkrétan már lehet perelhető is lenne) de ez számomra így is a nyilvános megalázás kategória.
A pasiját amúgy elvileg nem érdekli. Mintha mondta volna a csaj, hogy meg se nézi a videóit.
Akkor is gáz szerintem, én nem vállalnék fel mindenki előtt ennyi exes sztorit, pláne a barátom jelenlétében.
Volt egy hónapja bideója egy pasival, ott is elolvasdt a videóban teljesen...
Én úgy képzelem el, mint a tinimagazinok pasis rovatait. Érdekes, csajos téma, amire sokan rákattintanak, és tényleg vannak vicces sztorijai. Miért ne mondaná el őket attól, hogy egy pasi a főszereplőjük?
Én egyedül Mr. Talánnál érzem visszásnak a dolgot.A többiekről képes teljesen múlt időben beszélni, viszont mintha ezzel az egy sráccal még nem zárta volna le rendesen... Mintha még mindig azon merengene, hogy miért nem kellett ő eléggé. Azért, mert két ember nem mindig kompatibilis, pont. Túlgondolja nagyon, de ettől még szeretem nézni a videóit, szórakoztató a stílusa.
Értem én, hogy modern nő, meg ilyenek de nekem a nő fogalma nem itt kezdődik.
Értelmes csaj de amiket mesél magáról (már ha igazak) azok alapján nincs igazán tartása a pasik terén, magyarán szólva egy r*banc. Ő ezt vállalja és kész. Más kérdés, hogy erre van kereslet.
A kommentek közt is kapja az ívet rendesen, de azokat rendszerint törli
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!