Őszintén, baj ha utálom Billie Eilish-t?
Tudom-tudom, nem ismerem, stb, de egyszerűen annyira nem bírom az egész csajt, nem elég, hogy egy tehetségtelen senki, aki a bátyja nélkül sehol nem lenne, még túl is van értékelve olyan szinten, hogy azt már leírni sem lehet, ráadásul személyiségre sem szimpatikus egyáltalán, olyan szinten túl van tolva a stílusa, ilyeneket mond, hogy a nevetés gyengévé tesz(de közben ő is nevet kamerák előtt, vágod...), ja meg, hogy utálja a hírnevét meg hogy ilyen gazdag, de azért örül annak az 5 grammyjának meg ilyen-olyan menő ruhákban járkál, csak hogy véletlenül se ne ismerjék fel, ááh dehogy, de azért utálja, hogy ilyen népszerű....
Ráadásul sem a divatdepis döguncsi semmitmondó zenéi, sem a rajongótábora nem segít, istenítik, mint ha ő lenne a világ ura, de tulajdonképpen nem is tudják miért szeretik annyira, csak hallgatják, mert divat lett hallgatni, vagy mert hogy szerintük szép, de komolyan, írják kommentben angolul "imádom billie-t, mert olyan szép", azt hittem hülyét kapok.
Már lassan eljutok arra a szintre, hogy ha meghallom a nevét valahol, behányok, mert egyszerűen undorodom magától a csajtól is meg attól a felesleges hájptól is, ami rajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!