Dopeman miért szegényedett ennyire el? Nem dolgozik már Rapperként?
Figyelt kérdés
Dopeman nagyon lezülött és megöregedett addig süllyedt le hogy a youtube-on kezdted el vloggolni youtuber lett.
Nem rapperkedik már nem vállal már fellépéseket?
Gyakorlatilag szégyen hogy addig süllyedt le hogy egy egyszerű youtuber lett aki vloggolgat.
2020. jún. 24. 17:32
21/30 anonim válasza:
Meglehetősen jól él :D :D :D Ne facebook posztokból informálódj :)
22/30 anonim válasza:
A fenti kérdező egyenesen a youtube-ròl informálòdik, és szerinte aki vlogol, az lezüllött. Akkor ezek szerint sokmillió vlogger az züllött, ugye?
23/30 anonim válasza:
A fenti kérdező nem ezt írta :)
"addig süllyedt le hogy a youtube-on kezdett el vlogolni"
Lesüllyedt önmagához képest / a korábbi teljesítményéhez képest.
24/30 anonim válasza:
Pontosan, ezt a youtube vlogolásából szűri le. Egyéb konkrétumot mellesleg nem mond
Honnan veszi ez a szerencsétlen életű, hogy aki vlogol, az le van súllyedve?
Puzsér Róbert süllyed a vlogolás közben? Vagy Mark Dice? A 21. század meghatározó kommunikációs formája, a számomra fontos véleményformálók mind ott vannak, nem a tv-ben.
25/30 anonim válasza:
#24 és ezzel szemben ott van a pityinger.
26/30 anonim válasza:
Látom még mindig nem érted, nem baj :)
27/30 anonim válasza:
24: én is szeretem a műsorait, szerintem jót tett neki az egyetemi élet. Én régen nem szerettem ezzel a megyünk lopni, meg "mi vagyunk a suttyók" féle stílussal, de már mondjuk akkor is látszott rajta, hogy érelmes f@szi, csak nyomja ezt az utszéli stílust. Mondjuk van, akinek az jött be, nekem nem, de az utóbbi években nagyon megkedveltem.
28/30 anonim válasza:
Ha te értelmesnek látod, van egy igen rossz hírem.
29/30 anonim válasza:
Húha, most mi lesz..!! Szerintem menj vissza a homkozódba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!