Dopeman miért szegényedett ennyire el? Nem dolgozik már Rapperként?
Dopeman nagyon lezülött és megöregedett addig süllyedt le hogy a youtube-on kezdted el vloggolni youtuber lett.
Nem rapperkedik már nem vállal már fellépéseket?
Gyakorlatilag szégyen hogy addig süllyedt le hogy egy egyszerű youtuber lett aki vloggolgat.
Mennyi irigy ember van itt, Te jò ég.
Én voltam ügyfele, és meglehetősen jó véleménnyel vagyok róla
Az nem irigység amikor valaki nem hiszi el a mesét :)
Nem létező dologra nem lehet valaki irigy.
Milyen alfa? :)
Dopeman nagy üzleti lépéseiről mesélj kérlek. :)
Mivel nem tud sem normális klippet csuinálni, sem normális szöveget irni, igy nincsen rá kereslet.
Kartel mellett jó volt, Tyson mellett jó volt, egyedül nem. Olyasmi, mint a Busta. Mióta elhagyták nem igazán megy.
Mellesleg, ha politikai rap kell ott van Funk, aki milliószor jobban csinálja, ha utca csibész rap kell, meg ott van a Wanted Razo, Gotti stb. akik szintén százszor jobban csinálják.
Dopeman régi számai még mindig elég jók, de már azok sem a legjobbak ebben a témában, ráadásul már a sajat régi énjét sem tudja megközeliteni, nem hogy fejlődés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!