Séf bácsi hiányzik neked is?
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 11:03
1/7 anonim válasza:
Igen. Ha a South parkos Chef bácsira gondolsz.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, rá. Most néztem egy régi részt. Volt kitől tanácsot kérniük.
2010. aug. 1. 11:44
4/7 anonim válasza:
Az új részek nem valami jók, nagyon ellaposodott a története, nincsen már meg az a "feeling" közben :S
5/7 anonim válasza:
Naon! TÖk jó ötletei voltak. Régen láttam egy részt, ahol az volt a feladat hogy egy ocsmány különlegeset mutassanak. Erre a séf ötlete volt, hogy az Eric malacát, fektessék le egy elefánttal. A kölküknek meg tiszta olyan arca volt, mint a tanárunknak. ( a Mr. Garrison-nak.)
6/7 anonim válasza:
Chef nagyon hiányzik.
Annyira jópofa volt, és még a számai is jók voltak.
"Katy Ray Bújj velem ágyba este
Simítom a tested a nyelvemmel
Kty Ray, hevíted ágyékom
Mindened akarom..." XD
7/7 anonim válasza:
Imádtam Séf bácsit!
Stan: Séf bácsi, mi az a prostituált?
Séf bácsi: Mért jöttök nekem mindig olyan kérdésekkel, amikre nem nekem kéne válaszolnom? Egyszer nem lehetne, hogy úgy jöttök: Csókolom séf bácsi, szép napunk van, nem igaz?
Stan: Csókolom séf bácsi, szép napunk van, nem igaz?
Séf: De, de igaz.
Kyle: Séf bácsi, mi az a prostituált?
Szóval hiányzik, de van egy olyan gyanum, hogy azért rakták be Kula bát, hogy ő helyettesítse a tanácsait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!