Dévényi Tiborról (Tibi bácsi) miért írják a neten, hogy meghalt?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom él, bár nem láttam a tv-ben már jó pár éve, de a neten meg néhány helyen azt olvastam már rég meghalt. Most mi az igaz hír? Találtam egy riportot melyben Vágó Istvánnal épp 1 hete poénkodtak a whiskyről...2010. nov. 30. 09:57
1/5 anonim válasza:
Él még, ott volt a Class FM szülinap buliján is két hete.
2/5 anonim válasza:
Biztos hogy él, mert azért a halálát nem tartaná titokban a média. A neten sok ostobaságot lehet olvasni, viszont van annyira közkedvelt Tibi bácsi, hogy halála esetén minden híradás közölné. Viszont azt mondják, akinek halálhírét keltik, hosszú életű lesz. Így legyen!!!
3/5 A kérdező kommentje:
remélem is!!! a neten ha bírod a googleba hogy Dévény Tibor elhunyt akkor kidob sok hülyeséget... van topic ahol már 2002-ben azt beszélték, hogy meghalt régen :S
2010. nov. 30. 15:43
4/5 anonim válasza:
Augusztus 3-ára írják, hogy elhunyt. Tuti, hogy nem igaz, mert egy sci-fi írónak is ugyanez a neve. Nem hiszem, hogy egy és ugyanazon személyről lenne szó. Most utánanézegettem, és valóban ott vannak a cikkek, de én az íróról is olvastam. Ott arról írnak, hogy baromi jó könyveket írt, és már nem fog többet, mert meghalt. Az írónál meg sem említik a DJ témát, ezért vagyok biztos abban, hogy névrokonok.
5/5 anonim válasza:
ez egy "poénos" blog, ahol hírességek halával humorizálnak
szerintem innen indult el az őrület
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!