Kate Winslet és Dicaprio?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy Kate Winslet,illetve Leonardo Dicaprio igazából is együtt voltak?Vagy bármilyen kapcsolatban?2020. jún. 20. 01:22
1/5 anonim válasza:
Nem, barátok max. De erre rakereshettel volna semeddig se tart. Ráadásul kategória is rossz.
3/5 anonim válasza:
Nem azért de szerintem annyira nem illenek össze, ettől függetlenül már legalább három filmben jatszottak szerelmespárt. Nem utálják egymást, együtt is nyaraltak, de csak barátság van köztük.
4/5 anonim válasza:
Kettes: Nem, egyáltalán nem utálták egymást, összekevered Claire Danes-sel akivel a Rómeó és Júliában játszottak szerelmeseket Leoval. Kate-val nagyon közeli barátok, de persze van pár teória arról, hogy randiztak vagy hogy randiznak. Pillanatnyilag Leonak Camila Morrone a barátnője, Katenek pedig Ned Rocknroll a férje
5/5 anonim válasza:
A mai napig nagyon jó barátok :D
Azért forgatás közben lehet volt köztük valami a színfalak mögött
Én belementem volna kate helyében az akkori szépfiú leoval, na 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!