Szerintetetek melyikőjük a legszebb?
Nem nagyon használom az alkalmazást, de úgy tudom lehet rajta kommunikálni.
Van igazság abban amit mondasz, de nem tudok veled teljesen egyet érteni. A Tiktokot ugyanúgy lehet értelmesen használni, mint az Instagramot.
Mellesleg a kérdés nem az volt, hogy mi a véleményed a Tiktokról!
Rendelkezésedre álló információk?:D Az ember azt hall és lát meg amit akar, ha nem akarod kipróbálni, a te dolgod, de ne szidjátok a TikTokot és azokat az embereket akik használják! Az, hogy hallottál róla 1-2 dolgot nem jelent semmit, gondolom valakitől hallottál róla valami rosszat, vagy csak a neten olvastál valamit és már azt hiszed, ismered annyira, hogy véleményt mondhass róla:))
Na mindegy rádhagyom, ha nem szeretnéd kipróbálni, ne tedd, senki nem kötelez rá, de a kérdésem olyanoknak szólt, akik nem ennyi "információval rendelkeznek", hanem tudják kik ők.
Akkor ez alapján a bíró se ítélje el a gyilkost, mert nem volt ott, csak hallotta valakitől hogy az történt. :)
Hátte hülye vagy öcsém.. De ha annyira marhajó és értelmes szerinted, akkor meséld már el mire jó azon felül hogy 13 éves tacskógyerekek kutyafejet imitáló rajzzal a búrájukon ugrabugrálnak, meg tinicsitrik a pichájukat mutogatják egy percben? Úgy értem mi az az ÉRTELMES, minőségi kontent ami azon van? :D
Én csak most kezdtem a tiktok-ozást (igen lassú vagyok) én úgy vagyok vele mint az instaval lehet értelmesen is használni csak sokan nem azt csináljak :)
Amúgy sajnos egyiket se ismerem de rákerestem arra a háromra akikre a legtöbben szavaztatok :D Allisonnak, Charlinak meg Dixienek szép arca van utóbbi kettő testvér ugye?
Lehet majd megnézem őket am jók? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!